RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3519|回復: 8
收起左側

是否香港少人玩TLR buggy

樓主| Unkle 發表於 2019-2-27 21:39:41 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
在討論區好少人談及TLR,但在外國比賽亦有好多人玩,佢d車都好全面1/10, 1/8 ,油車,但無乜人講,係咪佢d野唔好,定係其他?
Marco明 發表於 2019-2-27 23:34:07 | 顯示全部樓層
香港得1間店有賣, 本身都唔齊貨, 今年仲要上埋樓
AMAT 發表於 2019-2-27 23:35:14 | 顯示全部樓層
TEAM LOSI?

有人玩O既,但係香港代理唔太返貨,亦都冇乜意思。

你可以問下快捷仲有冇返O既都。

始終香港市場細,得果一個越野車場,邊可能養到咁多品牌。
hkBuggyboy 發表於 2019-2-27 23:59:43 | 顯示全部樓層
我有玩XXCR 之後玩TLR 22 1.0, 車架真系四正同好玩。我通常上綱訂parts, 問題不是太大
而越野倉carry 隻牌子parts 充足。可以考慮
AMAT 發表於 2019-2-28 02:41:10 | 顯示全部樓層
快捷呢排返咗架LOSI 1/8 油BUGGY
至於幾錢同PARTS齊唔齊,真係要問返佢地喇.....

不過又坦白講,其實宜家出面廣華街,差唔多間間都冇備BUGGY車零件,無論係AE. MUGEN定KYOSHO。
買都係要訂定。只係訂O既時間長短問題。
loman 發表於 2019-2-28 17:14:30 | 顯示全部樓層
生意難做, 入太多冷門車parts會做成死貨風險, 仲有車玩時大家都要珍惜
LAZER-ZXR_GP 發表於 2019-3-1 09:13:28 | 顯示全部樓層
YES
965 發表於 2019-3-6 14:03:19 | 顯示全部樓層
TLR .. very good ga ..

Order parts online law ..

If you play 1/8, quite durable, if 1/10, better buy some spare parts just in case .
RGM-111 發表於 2019-3-6 17:50:27 | 顯示全部樓層
我都有玩 22-4, 做工唔錯, parts 都系上網訂, 不過1/10 系冇 1/8 咁襟撞
22-4 先天 個頭 臂 /臂碼hub 易撞爛