RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2337|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

又準備噴新殼~

AMAT 發表於 2006-2-19 17:08:17 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
仲有幾隻存貨係到.....得閒無聊就要嚟玩下噴下~!哈哈!
 樓主| AMAT 發表於 2006-2-19 17:08:58 | 只看該作者
之前噴O既ACCORD~
都OK喎~我指個殼OK幾好撞~!哈哈!

今次噴呢個VOLVO.
mikewu 發表於 2006-2-19 22:08:19 | 只看該作者
Is it a S40 or S60?  I just bought a S60 in "Hing Gay" this moring.....  not easy to find this cover....
409 發表於 2006-2-19 22:17:50 | 只看該作者
原帖由 mikewu 於 2006-2-19 22:08 發表
Is it a S40 or S60?  I just bought a S60 in "Hing Gay" this moring.....  not easy to find this cover....

幾銀?
mikewu 發表於 2006-2-19 23:33:49 | 只看該作者
I think it was $150.....  I don't remember cuz I bought a bunch of things together...  and I think it was the last one..
天照 發表於 2006-2-20 12:36:08 | 只看該作者
我呢隻好似係40嚟........價錢方面呢.....
之前賣過啦~!

賣淨貨嚟~!哈!

都只係好似賣七十蚊咁上下唧~

要嚟練下噴花,都夠啦~!哈!