RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4240|回復: 9
收起左側

小心不良賣家ww123

樓主| volvo9 發表於 2017-1-13 22:34:58 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
昨天同他買了部义機,問佢部機有冇問題,佢話冇有壞包換,心想2佰幾就算沒有試。不到半個鐘回家中試就發現部機真係有問題,找他跟進他就話佢部機沒有問題是你用壞,又話2手嘢係這樣,鬼叫你貪平。同佢話回水,佢就話今晚+點到天后MTR到時回水,點知佢完全冇左影,同d騙徒一樣、厄咗個2佰幾會發達嗎?
lokli 發表於 2017-1-13 23:31:16 來自手機 | 顯示全部樓層
可以達警
 樓主| volvo9 發表於 2017-1-21 16:50:10 | 顯示全部樓層
個條友賣d電子嘢信唔過
gos 發表於 2017-1-21 21:10:20 來自手機 | 顯示全部樓層
公開佢電話,等其他師兄唔好上當
jj2006 發表於 2017-1-24 22:08:44 來自手機 | 顯示全部樓層
我朋友還想叫我幫佢買,我見新都係賣唔洗300元,我朋友覺得爭唔到一百元就無要
jj2006 發表於 2017-1-24 22:11:57 來自手機 | 顯示全部樓層
不過,如果真係買家自己整壞呢?有啲嘢又唔可以聽一面之詞,事實只有佢兩個至知
 樓主| volvo9 發表於 2017-1-26 09:05:48 | 顯示全部樓層
師兄你說得對! 要給你 whatsapp對話記錄嗎?
impreza 發表於 2017-4-11 14:03:53 | 顯示全部樓層
我都賣過叉機.. 我會同買家講私保兩日... 有問題原價回收.. 因為冇得試O既緣故
如果去創昇買.. 人地會係咁倚著一著機俾你睇.. 佢都講明出O左門口不負責.. 其實叉機都唔係著到機就冇問題.. 所以如果想有保障.. 買行貨好啲.. 叉機真係幾易壞... 自己壞過隻SKYRC.. 只係用過兩次就壞...
warehouse 發表於 2017-7-29 10:38:56 | 顯示全部樓層
impreza 發表於 2017-4-11 14:03
我都賣過叉機.. 我會同買家講私保兩日... 有問題原價回收.. 因為冇得試O既緣故
如果去創昇買.. 人地會係咁 ...

ching 用2次就壞,請教點處理,差機有無行貨保養。
impreza 發表於 2017-8-5 08:45:07 | 顯示全部樓層
warehouse 發表於 2017-7-29 10:38
ching 用2次就壞,請教點處理,差機有無行貨保養。

當壞賣返出去... 冇計.. 叉機真係買大牌子.. 一係買行..