RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5386|回復: 7
收起左側

[賽事分享:] rcMart X TSW K+M 陀地挑戰賽(第二回)

樓主| CYLeung 發表於 2016-10-11 23:51:48 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

活動: rcMart X TSW K+M 陀地挑戰賽(第二回)
地點:天水圍公園遙控車場(近天榮站)
日期:2016年10月16日(日)
時間:12:00-18:00
主要車種:Xpresso K1,FWD m車,應該ABC金仔為多,其他4虛後虛DIY亦可
主要動力:13.5 3100kv (blinky mode) 為主,其他有刷冇刷BT,什麼turn亦可
活動內容:同上次玩法一樣,技術交流,拉龍,直路起步,大合照,抽獎等等
請多多支持此聚會

*此活動系自願性質參與,因為只系一個網聚,而我地並沒有包場,請大家保持自律。
同時亦提醒大家,閣下的財物或因車輛碰的損失,必須由閣下自己負責

常見問題:
Q1:冇mylap 點比賽?
A1:可能好多人對個活動名有誤解,「挑戰賽」我地意思系同班陀地挑下機,一齊玩,一齊研究下,交流下,分享心得,令到大家一齊進步

Q2:我冇13.5,玩唔玩得架?
A2:當然得,咩摩打都得,咩電變都得,只要大家玩得開心就得,當然啦,開得13.5NA3100kv呢個條件系為左可以同功同籌,操控技術上分高低更有樂趣。

Q3:我冇K/頭轆m wo,可否一齊玩?
A3:當然都系可以,但當然又系同A2一樣,同功同籌同線位最好玩

Q4:場內多數人玩緊咩車呀?
A4:主要為xpresso K1同ABC Gambado 啦

Q5: rcMart贊助架wo, 會唔會有咩禮物架?
A5:應該系會有既,至於有d咩要等rcMart更新資訊或者你黎咪知lor,反應愈熱烈,禮物愈豐富!

禮物如下,如有加減或更改將不會另行通知:
(有待update)

歡迎加入天水圍車會Facebook專頁了解更多更新資訊:
https://www.facebook.com/groups/1433073470345470/
上回精彩重溫:
波板糖 發表於 2016-10-12 06:55:57 | 顯示全部樓層
頂。。。
 樓主| CYLeung 發表於 2016-10-12 09:35:47 來自手機 | 顯示全部樓層
K哥之王
RCwing 發表於 2016-10-12 10:22:56 來自手機 | 顯示全部樓層
好正喎!希望可以偷走來參觀!
 樓主| CYLeung 發表於 2016-10-12 11:03:21 來自手機 | 顯示全部樓層
名正言順偷走lor
blanakuma 發表於 2016-10-12 14:46:14 | 顯示全部樓層
上次好多人 / 車…希望今次更多!
 樓主| CYLeung 發表於 2016-10-15 21:06:10 來自手機 | 顯示全部樓層
明天大約有d殼呀, 油壓呀, 胎, 尾翼架, 圍裙之類野做抽獎禮物咁啦
波板糖 發表於 2016-10-15 23:16:39 | 顯示全部樓層
正。。。震廁Go 飛!