RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: cHRisTiAN
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有得睇-----M-03R(星星網)

gibson 發表於 2007-3-28 17:15:15 | 只看該作者
原帖由 教主 於 2007-3-28 07:32 發表

吓 !? #74 persistence 咩 TITLE !? 覺得玩得差過你 !!??

我教主真係要問吓你乜 TITLE 呀 ~

我未出 Mo1 已經玩 M 車 tim 呀 ; M 車本地賽事我有玩過吓, so far 未輸過姐 -

...

We love you, Pope!!    You are really super and so powerful!!

SunLi 發表於 2007-3-28 17:31:01 | 只看該作者
TOMY(HONG) 發表於 2007-3-28 19:15:22 | 只看該作者
我唔知乜叫好車,我乘係知M-03唔洗時常修理,我同班車友去PYC玩,
乘係電同玩,真係好正,新手玩好放心,唔洗修理又一日
其他車我唔知,m-03為我帶黎一大班車友,
係我心中佢係一架好車
TOMY(HONG) 發表於 2007-3-28 19:17:01 | 只看該作者
原帖由 persistence 於 2007-3-28 01:48 發表

改到如此都是1040hk$~ 當然有bearing~~~~
M03是可以set shock lenght來做Down stop及rebound~~~
Changing spring改變rolling多小,己令這小車子快得好有趣~~~~~

Tech, ABC genetic快,但我玩了一段時間後 ...

我同意
courel500 發表於 2007-3-28 19:18:49 | 只看該作者
原帖由 TOMY(HONG) 於 2007-3-28 19:15 發表
我唔知乜叫好車,我乘係知M-03唔洗時常修理,我同班車友去PYC玩,
乘係電同玩,真係好正,新手玩好放心,唔洗修理又一日
其他車我唔知,m-03為我帶黎一大班車友,
係我心中佢係一架好車

, 可能佢就係快到無朋友既一類 !
TOMY(HONG) 發表於 2007-3-28 19:25:23 | 只看該作者

 !? #74 persistence 咩 TITLE !? 覺得玩得差過你 !!??

我教主真係要問你乜 TITLE 呀 ~

我未出 Mo1 已經玩 M 車 tim 呀 ; M 車本地賽事我有玩過, so far 未輸過姐 -

...

YMC M車我都有玩,
我係乜title呢?
成績?4次冠軍 ,
我都想見勁人 ,
教主我地有對手la..... ,
叫埋發仔都好喎 .
RICHOME2 發表於 2007-3-28 19:49:09 | 只看該作者
唔同車有唔同特性, 點比
同一規格比賽決勝負已好好玩la.
教主 發表於 2007-3-28 20:59:50 | 只看該作者
原帖由 TOMY(HONG) 於 2007-3-28 19:25 發表

YMC M車我都有玩,
我係乜title呢?
成績?4次冠軍 ,
我都想見勁人 ,
教主我地有對手la..... ,
叫埋發仔都好喎 .

M 車 YMC 4 屆冠軍都泥埋 ! 邊個重敢話 M03 係 蠟鴨 !?

果兜友玩車吾掃齒先算 la  ; 發仔 吾會 so 這樣的對手 ~
wingx2 發表於 2007-3-28 23:53:47 | 只看該作者
原帖由 barrel 於 2007-3-27 17:12 發表
真係服左佢,一架咁垃圾車架都可以出咁耐!(最慘就係重有咁多人買)!

1.車不是拿來撞的
2.車有分入門/pro版的
3.options可以是改善性能,也可以是玩feel的

各買所需,

太主觀的說話不好聽.
hang44 發表於 2007-3-29 01:36:50 | 只看該作者
原帖由 billyho 於 2007-3-28 13:24 發表
哎呀 , 大檸樂 , 我屋企咁多田宮車 , 成屋垃圾我自己都唔知tim

我咪仲多又M03,M03m,M03L,FF02我咪仲大檸樂 ,我玩1架都玩左成年 ,玩曬去咪玩成4年 ,我部M03都係YMC果幾次1,2,3名,YMC果日就帶我部垃圾M03等你呀

swccamera 發表於 2007-3-29 01:59:46 | 只看該作者
咁咪變咗垃圾賽車場?
教主 發表於 2007-3-29 03:39:06 | 只看該作者
你地 ABC 同鄉會(?) 吾好誤會 -

而家係 M03 fans 同果兜友既衝突, 冇打算燒埋 ABC 果叠 ;

你地同佢劃清界線就穩陣 d , 以免比佢一人 騎劫 成個 ABC 既聲譽 ~
Mobility(雲) 發表於 2007-3-29 10:48:06 | 只看該作者
有機會我又"挑機"
AMAT 發表於 2007-3-29 11:01:37 | 只看該作者

吓 !? #74 persistence 咩 TITLE !? 覺得玩得差過你 !!??

我教主真係要問吓你乜 TITLE 呀 ~

我未出 Mo1 已經玩 M 車 tim 呀 ; M 車本地賽事我有玩過吓, so far 未輸過姐 -

...

我諗玩M車......我諗香港除阿泉同阿海兩位田宮M車世界冠軍外......都冇乜邊個可以鬥得贏你.......

我諗果位版友都係得把口,佢唔夠膽同你係YMC落場鬥O架喇~
AMAT 發表於 2007-3-29 11:06:15 | 只看該作者
我唔覺得M03差,我覺得只係我個人手車玩唔掂佢.
ansonlau 發表於 2007-3-29 11:28:11 | 只看該作者
M03m 幾好玩呀!!!
全車得三個齒輪, 師兄講得o岩真係唔洗點攪, 有時我同幾個 friend 去 PYC 我地 D M 車收視律都幾高架

p.s 提外話一問, YMC 係唔係只可落星星M車?
AMAT 發表於 2007-3-29 11:28:54 | 只看該作者
原帖由 ansonlau 於 2007-3-29 11:28 發表
M03m 幾好玩呀!!!
全車得三個齒輪, 師兄講得o岩真係唔洗點攪, 有時我同幾個 friend 去 PYC 我地 D M 車收視律都幾高架

p.s 提外話一問, YMC 係唔係只可落星星M車?

YMC係M車都可以落場玩M車賽
ansonlau 發表於 2007-3-29 11:38:01 | 只看該作者
多謝師兄回覆, 小弟仲有幾個問題想問, 不過與樓主 topic 無關, 所以都係去第度問
kwok7660 發表於 2007-3-29 12:13:55 | 只看該作者
原帖由 教主 於 2007-3-29 03:39 發表

而家係 M03 fans 同果兜友既衝突, 冇打算燒埋 ABC 果叠 ;

你地同佢劃清界線就穩陣 d , 以免比佢一人 騎劫 成個 ABC 既聲譽 ~

收到
akjl338 發表於 2007-3-29 15:46:00 | 只看該作者
原帖由 教主 於 2007-3-29 03:39 發表