RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6319|回復: 14
收起左側

五架可愛的車

樓主| zeda 發表於 2016-3-31 17:56:04 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

五架八十年代的車,H five cars.jpg otshot 及 Top-force Evolution 為八十年代産品。RC-10, Scorpion 及 Optima 是復刻版本
 樓主| zeda 發表於 2016-3-31 21:35:23 | 顯示全部樓層
五架八十年代的車,H   otshot 及 Top-force Evolution 為八十年代産品。RC-10, Scorpion 及 Optima 是復刻版本
silvernet35 發表於 2016-3-31 22:01:39 | 顯示全部樓層
Top Item
hang062405 發表於 2016-3-31 22:17:50 來自手機 | 顯示全部樓層
Good!!
mercedes 發表於 2016-4-1 17:34:47 | 顯示全部樓層
那一架現在最貴
3888 發表於 2016-4-1 18:50:02 來自手機 | 顯示全部樓層
三十年前得過睇人玩自己無錢買,自己要好慳好慳至買到架“草蜢”,到E+我都買番晒Scorpion 及 Optima,雖然係復刻版本但都算係還番小時候嘅心願。
tamiyafan 發表於 2016-4-1 20:51:02 | 顯示全部樓層
我等緊 Turbo Optima 復刻
chilebb 發表於 2016-4-1 20:51:27 | 顯示全部樓層
3888 發表於 2016-4-1 18:50
三十年前得過睇人玩自己無錢買,自己要好慳好慳至買到架“草蜢”,到E+我都買番晒Scorpion 及 Optima,雖然 ...

我同你一樣少時無錢買貴野,只能買草猛,而家要報仇
 樓主| zeda 發表於 2016-4-1 22:30:19 | 顯示全部樓層
3888 發表於 2016-4-1 18:50
三十年前得過睇人玩自己無錢買,自己要好慳好慳至買到架“草蜢”,到E+我都買番晒Scorpion 及 Optima,雖然 ...

所以Tamiya 及Kyosho 睇中了我們的童年夢想,猛咁復刻
Maxsl3 發表於 2016-4-1 22:50:04 | 顯示全部樓層
三十年前得過睇人玩自己無錢買,三十年候我都無錢買...
 樓主| zeda 發表於 2016-4-1 22:59:55 | 顯示全部樓層
Maxsl3 發表於 2016-4-1 22:50
三十年前得過睇人玩自己無錢買,三十年候我都無錢買...

你唔係無錢買,係唔捨得買
dearoptions 發表於 2016-4-1 23:21:26 來自手機 | 顯示全部樓層
Retro 正正係搵到我地啲70後錢。佢肯出返Optima Turbo, Optima Mid,佢都唔怕您唔俾錢。
 樓主| zeda 發表於 2016-4-2 12:19:05 | 顯示全部樓層
我見人用optima 猛嬴比賽,想要不過就冇錢買,現在買番架復刻版補數
ernestf 發表於 2016-4-4 22:08:17 來自手機 | 顯示全部樓層
買一架 ?
 樓主| zeda 發表於 2016-4-5 11:10:50 | 顯示全部樓層
五架中最喜歡的仍是Hotshot