RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: wingk960
收起左側

唔知乜牌既大陸車開箱 RALLY 款

樓主| wingk960 發表於 2015-11-25 22:51:27 | 顯示全部樓層
ckcgary 發表於 2015-11-25 22:39
強化外表,但內裡溫柔,跑沙地啲皮帶死得.......

我盡量都樓下街跑下就算嘞.
希望玩到我儲夠錢買SC10 喇.
Marco明 發表於 2015-11-26 00:07:23 | 顯示全部樓層
wingk960 發表於 2015-11-25 22:50
其實E架好似抄另一款平跑.
不過算喇.我都預條帶命唔長,
當我買E架未送黎後時候.........

sc10 4x4已停產
 樓主| wingk960 發表於 2015-11-26 00:18:12 | 顯示全部樓層

吓,,個日我係食粥對面隔離個間有一架.佢重同我講新野啊.
佢唔係呀嘛.我問佢多唔多PARTS.佢話你自上網搵,
我同幾個中坑即時調頭走.講多句都晒X我氣.
Marco明 發表於 2015-11-26 01:16:22 | 顯示全部樓層
wingk960 發表於 2015-11-26 00:18
吓,,個日我係食粥對面隔離個間有一架.佢重同我講新野啊.
佢唔係呀嘛.我問佢多唔多PARTS.佢話你自上網搵,
...

AE而家果部係Pro SC 4x4.....只得RTR
https://www.teamassociated.com/cars_and_trucks/ProSC_4x4/
 樓主| wingk960 發表於 2015-11-26 08:57:54 | 顯示全部樓層
Marco明 發表於 2015-11-26 01:16
AE而家果部係Pro SC 4x4.....只得RTR
https://www.teamassociated.com/cars_and_trucks/ProSC_4x4/
...

啊,原來有新一部,咁都好d.

做乜成日rtr 架,玩ed 車就係自己砌出黎先滿足,
而家時代,真係乜都快餐 .
廿幾年前,真係乜都靠砌 ..
golo34 發表於 2015-11-26 17:57:18 來自手機 | 顯示全部樓層
“到手即玩”係用泥引新手入門,又可能係老豆買俾個仔玩,所以希望“保証”玩到。Kit板晤齊件,由其電子嘢要自已配,會嚇怕好多新手,而Ching已識砌車和配電子嘢,所以你已經晤可以叫自己做“新手”啦!^.^
 樓主| wingk960 發表於 2015-11-26 18:03:16 | 顯示全部樓層
golo34 發表於 2015-11-26 17:57
“到手即玩”係用泥引新手入門,又可能係老豆買俾個仔玩,所以希望“保証”玩到。Kit板晤齊件,由其電子嘢 ...

其實想要識行識走.真係唔難..要玩得好同SET野先係難.
ED野.真係要自己砌先好玩..本來我買依架都係買KIT.但佢個網全英文..
佢KIT版叫ARR.我問有冇啤令又問唔到.先買RTR.
現金下下要即食.冇晒樂趣喇.

樓主| wingk960 發表於 2015-12-6 14:15:21 | 顯示全部樓層
依家睇到e架.香港就一定冇嘞.
同賣家傾梗.http://world.taobao.com/item/400 ... 5-9ea2-0f28fdc026cd