RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1930|回復: 4
收起左側

有D問題想問.

wingk960 發表於 2015-11-10 15:47:42 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
咁多位C兄.

1/10除左雙星..其實重有咩RALLY款硬淨D架?
我架VX01 玩一次抄一次..>>買件....再玩一次..又抄一次...又買件.
已係好輕力撞一撞牆角.個A腳舊膠.就拗晒..
model先決 發表於 2015-11-10 16:13:56 | 顯示全部樓層
hsp, 淘寶大把
$288人仔有架包埋電子野, 電池差機都包埋

要硬淨你意思係可以炒好多獲都唔爛, 係1/10車既世界係無既, 所有牌子都係一炒就爛, 唔爛只係你好彩

想唔爛野, 有, miniz, xpower idt/imt, 慢爬車等等都係比較少爛野既, miniz 可以玩成年先爛一次車架同幾對轉向杯, T板等等, 好經濟實惠

1/10 rally, buggy, onroad全部都係好易爛, 車速咁快, 又要撞牆都唔爛, 你可以死左條心, 你只能夠拜託自己真係唔好撞
 樓主| wingk960 發表於 2015-11-10 16:41:16 來自手機 | 顯示全部樓層
明白,唔係兜口兜面咁撞,只係慢速挨到膊,就散。
model先決 發表於 2015-11-10 18:51:31 | 顯示全部樓層
wingk960 發表於 2015-11-10 16:41
明白,唔係兜口兜面咁撞,只係慢速挨到膊,就散。

係, 我明白睇落好似好慢速, 其實都好大力, 雙星d車雖然係膠, 但係唔算太差的

Rally 車有好多牌子, 如kyosho, losi, traxxas, 後兩隻仲係專出Rally, buggy, 大腳車, youtube 大把佢地d試車片

推介hsp
http://world.taobao.com/item/444 ... 706467778.32.olmpr5
 樓主| wingk960 發表於 2015-11-10 19:55:55 | 顯示全部樓層
model先決 發表於 2015-11-10 18:51
係, 我明白睇落好似好慢速, 其實都好大力, 雙星d車雖然係膠, 但係唔算太差的

Rally 車有好多牌子, 如kyos ...

唔該C兄先.後個兩隻就係難搵.LOSI好多人話冇零件.
TRAXXX就得RTR.同冇晒1/16. 京商真係唔見有咩RALLY款.
想買TRAXXX.原來 RC媽 候先都答左我.1/16停產左.如果買隻1/10都幾貴..但我自己有齊控.佢要跟控.好嘥囉.
雙星真係好膠..我都換左D金屬件.個日一停車轉身.重未停得晒,一撞一牆,成個轆連A搖臂都甩出黎.