RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4851|回復: 30
收起左側

請問有無人玩 jq 1/8 油 buggy

HRS 發表於 2015-10-7 13:01:15 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問有無人玩 jq 1/8 油 buggy
Marksman 發表於 2015-10-7 15:27:45 | 顯示全部樓層
I tried the 1st generation several years ago , very nice car

http://www.rc-evo.com/xbbs/thread-244444-4-1.html
 樓主| HRS 發表於 2015-10-7 21:24:03 | 顯示全部樓層
我有部黃板,要令出黎玩下
 樓主| HRS 發表於 2015-10-7 21:25:33 | 顯示全部樓層
師兄,你有無入部白板玩下呀?
Marksman 發表於 2015-10-7 23:14:43 | 顯示全部樓層
之後玩唔同牌子, 無繼續追, 跟住停玩搖控車3年了, 以前啲車都無留, 近排玩翻都糸朋友送的 Losi 8ight, 但沒了以往的熱情了
 樓主| HRS 發表於 2015-10-7 23:19:25 | 顯示全部樓層
Marksman 發表於 2015-10-7 23:14
之後玩唔同牌子, 無繼續追, 跟住停玩搖控車3年了, 以前啲車都無留, 近排玩翻都糸朋友送的 Losi 8ight, 但沒 ...

哦,我在四年前玩黃板,依家令番出黎,覺得jq唔錯,重想買部白板試下
Marksman 發表於 2015-10-7 23:30:27 | 顯示全部樓層
HRS 發表於 2015-10-7 23:19
哦,我在四年前玩黃板,依家令番出黎,覺得jq唔錯,重想買部白板試下

同我時間差唔多

砌部新既有著數, 我記得我之前部車油壓筒成日漏油, 宜家應該改善左

又架車啲setting 都可以糸操控上幾大變化, 有其特色. 車架本身好輕下
 樓主| HRS 發表於 2015-10-8 10:36:34 | 顯示全部樓層
Marksman 發表於 2015-10-7 23:30
同我時間差唔多

砌部新既有著數, 我記得我之前部車油壓筒成日漏油, 宜家應該改善左

係,jq係最輕buggy,差不多在2013年黃板改用左闊底板,jq話更容易操控,
Marksman 發表於 2015-10-8 12:37:58 | 顯示全部樓層
 樓主| HRS 發表於 2015-10-8 12:42:37 | 顯示全部樓層
Marksman 發表於 2015-10-8 12:37
Where you play the buggy? Lali warehouse?
I went there last Sunday
無標題 by KK Fung, 於 Flickr

以前都去公明,而家都入倉,呢個星期未必入倉,下星期日可能會,師兄,問你以前你玩jq係普通板,還是黃板?
Marksman 發表於 2015-10-8 12:48:28 | 顯示全部樓層
HRS 發表於 2015-10-8 12:42
以前都去公明,而家都入倉,呢個星期未必入倉,下星期日可能會,師兄,問你以前你玩jq係普通板,還是黃板? ...

was 普通板, should be the 1st or 2nd batch

I went 公明 several times before, tried their race, so fun. I haven't join the recent race as I came back to RC too late. Anyway this time I back is only "hea" play, race is too busy for me
Marksman 發表於 2015-10-8 12:49:40 | 顯示全部樓層
HRS 發表於 2015-10-8 12:42
以前都去公明,而家都入倉,呢個星期未必入倉,下星期日可能會,師兄,問你以前你玩jq係普通板,還是黃板? ...

normally I will come to Lali very early in the morning and leave before noon time.
 樓主| HRS 發表於 2015-10-8 23:05:14 | 顯示全部樓層
Marksman 發表於 2015-10-8 12:49
normally I will come to Lali very early in the morning and leave before noon time.

下次一齊入倉玩呀?
Marksman 發表於 2015-10-9 08:51:18 來自手機 | 顯示全部樓層
HRS 發表於 2015-10-8 23:05
下次一齊入倉玩呀?

好的,我應該今個星期日朝早都會入
lcy294 發表於 2015-10-11 11:39:02 來自手機 | 顯示全部樓層
我都想買,但感覺件難買同都5平!但架車值得擁有!
Marksman 發表於 2015-10-11 15:32:04 來自手機 | 顯示全部樓層
我今日見倉都有人玩
 樓主| HRS 發表於 2015-10-12 09:42:25 | 顯示全部樓層
係倉有人玩jq?
benlau 發表於 2015-10-12 16:17:46 | 顯示全部樓層
當然有啦!
 樓主| HRS 發表於 2015-10-12 17:32:07 | 顯示全部樓層

ben兄重有jq 係度
Marksman 發表於 2015-10-12 23:23:03 | 顯示全部樓層

星期日約你試車