RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3684|回復: 9
收起左側

M01換手手腳腳尋求意見

JOHN2 發表於 2015-10-4 03:20:01 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
原本想執一執放落天水圍走番轉,但係一拆開發現原來既手手腳腳洞位差不多全部爆裂而轉向亦都非常大虚位,所以已經跟網上資料DIY一塊鋁板預備改中央單轉向座

現附上車架圖希望尋求各位師兄換手手腳腳既意見,我想换Top上去
唔識做 發表於 2015-10-4 16:08:54 來自手機 | 顯示全部樓層
top岩闊度?
Sin 發表於 2015-10-4 17:17:37 | 顯示全部樓層
better buy a used M01 use as parts for this rare tech racing 4WD M01
MotorsportM5 發表於 2015-10-5 16:26:36 | 顯示全部樓層

Top Mini 不合用............tamiya M01前後肶好短唔同其他M車     M03~M05 又不一樣.....................如要翻生部M01只好 Japan Bid Parts Car...
MotorsportM5 發表於 2015-10-5 16:32:01 | 顯示全部樓層
樓主:部車都要大修.....後波箱上下肶碼膠件好而欄
z0michael0z 發表於 2015-10-5 17:09:29 | 顯示全部樓層
落天水圍玩賣過架好過!!!!整返好用來收藏就得!!
CYLeung 發表於 2015-10-5 19:49:15 來自手機 | 顯示全部樓層
有咩好四虛介紹先
devinmak 發表於 2015-12-13 15:47:05 | 顯示全部樓層
師兄請間車架是否嘉湖商場模型舖買的有無15年歴氏

唔識做 發表於 2015-12-13 15:59:57 來自手機 | 顯示全部樓層
佢呢架收埋係櫃桶十幾年啦
 樓主| JOHN2 發表於 2015-12-13 18:09:55 來自手機 | 顯示全部樓層
部車1996年