RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2280|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

amz 技術分享

samy 發表於 2015-3-31 12:31:19 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
amz在市場己有一段時間啦,相信已有一班玩家。在眾多玩家中,應有些玩家發現這車仔有什麼不足或有新設定把這超值的車仔更加完善給大家分享。
sai00tong 發表於 2015-3-31 13:58:12 | 只看該作者

小弟覺得  呢個價錢有咁既質數  已經係一間有良心既公司  仲未試過爛野  有人話零件貴  但我認為係咪乜都要po先玩到  唔po架車就唔識行呢  但amz我只換了兩樣野  第一  麼打左  係朋友幫我順手買埋我先換  第二  servo  原裝真係有心無力   但呢架野  真係底玩既   其他廠  唔講啦
sai00tong 發表於 2015-3-31 14:05:41 | 只看該作者
講埋唔好既野啦   新車落地  架車唔夠順  新手唔識set頂齒問題  令新手失信心  玩飄移既車友要加重架車先好飄  原裝車架輕  但加重好過偷輕  最大問題係  冇乜車殼可以用  
 樓主| samy 發表於 2015-3-31 14:19:10 | 只看該作者
用佢黎飄我就未試,我只係玩快車.老實講咁低個價有咁樣的表現都唔錯啊
sai00tong 發表於 2015-3-31 16:29:31 | 只看該作者
現在我用amz底  再用賽頭改貨車來飄  另一種味道
sai00tong 發表於 2015-3-31 16:31:47 | 只看該作者
Amz優點係四支被震可以各自調較  要推頭又得  要甩尾又得  係正
sai00tong 發表於 2015-3-31 16:32:12 | 只看該作者
Amz優點係四支被震可以各自調較  要推頭又得  要甩尾又得  係正
 樓主| samy 發表於 2015-4-2 10:06:36 | 只看該作者
重新編排電器位置.更加低心