RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3643|回復: 8
收起左側

新手玩CC-01, 請教玩車地方?

drcrazy421 發表於 2015-2-1 21:39:51 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
小弟住屯門, 請問屯門天水圍元朗有冇沙地地方介紹?
南生圍已經去過, 個度好正! 不過交通實在唔太方便...

bbcc2200 發表於 2015-2-6 19:22:13 | 顯示全部樓層

去南生圍, 有個大草坪, 我明天下午去,你看見有人玩下面影片的車就是我了

https://www.youtube.com/watch?v=eV0rz5RYBYM
gary7339 發表於 2015-2-12 15:41:09 | 顯示全部樓層
好正喎, 今星期六14/2早上有局嗎? 我都在屯門
 樓主| drcrazy421 發表於 2015-2-13 17:12:17 | 顯示全部樓層
各ching , 我星期日早上10 點左右去南生圍放車,有冇興趣一齊?暫時有cc01同飯盒
jc0721 發表於 2015-2-13 20:00:18 來自手機 | 顯示全部樓層
我有興趣ya
 樓主| drcrazy421 發表於 2015-2-14 23:53:52 | 顯示全部樓層
hi ching, 有興趣就黎啦,明天大草地見^^
Pajero-milk 發表於 2015-9-11 23:42:17 | 顯示全部樓層
各位師兄,我剛收到一個朋友的 Pajero (CC-01),在天水圍個場玩咗5分鐘就炒咗,正尋找轉向杯,想問你地指南生圍是在那裡,如何去啦,使唔便入場$,對我這新手会適合嗎?
暫時我左右都有D問題
Pajero-milk 發表於 2015-9-11 23:45:12 | 顯示全部樓層
請問有乜方法可以在天水圍去
Pajero-milk 發表於 2015-9-11 23:50:54 | 顯示全部樓層
My Pajero around 10years old
Pajero-v6 3500.jpg