RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 8129|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

越野倉其實有無機會轉做地毯場呢?

jaccs 發表於 2015-1-12 12:24:48 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
如題,一來唔洗咁污漕,二來改track時唔洗用剷泥機,三來咬地好多,四來跑道設計變化會比泥地多,會否考慮一下呢?

謝..
ralphli 發表於 2015-1-12 13:30:06 | 只看該作者
No la,每星期碌番平D都無、
豬油高 發表於 2015-1-12 14:44:10 | 只看該作者
地毨場就當然好啦,但你要知道月亮西人陀地做了很多泥胎,如轉了地毨,即是斷左佢米路的,而且地毨場被月亮西人的技術玩8仔,一日就被佢轟爛d 地毨啦,都係果句啦,如你有意見,你問左月亮西人未先
TIERIA 發表於 2015-1-12 15:04:01 | 只看該作者
請問月亮西人係?( ̄∇ ̄)
sean2013 發表於 2015-1-12 15:09:46 | 只看該作者
地毯場只合1/10電
叫八仔油唔好去?
965 發表於 2015-1-12 15:39:21 | 只看該作者
TIERIA 發表於 2015-1-12 15:04

I am curious too ..   Moon West Man??
豬油高 發表於 2015-1-12 15:45:57 來自手機 | 只看該作者
有冇搞錯,陀地大俠月亮西人你地都唔識,你地無去過lali 咩? 去過一定識,另外....你話唔被8仔玩等於叫陀地成班摺埋.
 樓主| jaccs 發表於 2015-1-12 15:52:03 | 只看該作者
TIERIA 發表於 2015-1-12 15:04

我都想知邊個巴打係月亮西人呀...
豬油高 發表於 2015-1-12 16:04:08 來自手機 | 只看該作者
你們等處決吧,我幫唔到你們了>_<
pixmaRC 發表於 2015-1-12 16:17:07 | 只看該作者

who is Moon West guy?
is he sitting the room in counter?
豬油高 發表於 2015-1-12 16:34:18 來自手機 | 只看該作者
唉.......月亮大俠去飲,當然是坐主家席的及單數房的
 樓主| jaccs 發表於 2015-1-12 17:47:12 | 只看該作者
豬油高 發表於 2015-1-12 16:34
唉.......月亮大俠去飲,當然是坐主家席的及單數房的

俚D提示好迷呀
豬油高 發表於 2015-1-12 17:55:20 來自手機 | 只看該作者
講到太白就沒有意思鳥
GTBB 發表於 2015-1-12 17:56:10 | 只看該作者

其實你係問倉改行地毯嘅問題,邊個係月亮西九關你狗事,八能掛掛。
同埋你開lee個post都有D多餘,等如問倉可吾可以改玩船。
Moonsideryan 發表於 2015-1-12 18:06:30 來自手機 | 只看該作者
各位網友,豬油高人所拍的是我,我真名係Ryan, 我係lali月租一號房的,大家睇唔到豬油高在早一次攪事的post了,因為這條垃圾肥仔,鬼戶口只會攪糞棍,但又勢力强大,每次攪到工房管理人出來,最多都只係暫停發言兩星期左右,今次真身黃得8899就堅了,原本那個post有6頁60個回應,估唔到佢勢力大到,可以在工房管理員毫無交代下,幾近cut晒我與垃圾肥仔的對話,實在利害!工房管理員大條道理删文,但就不鏟除攪糞者,公道自在人心,評評理吧

上次攪糞既帖子
http://rc-evo.com/xbbs/forum.php ... ge%3D1&mobile=2

各位朋友,無謂攪到這個post的原意,我會在各大RC網頁的吹水區post 返早前被删的對話printscreen出黎,讓大家睇清楚

豬油高人,你真身德高望重,黃左好難睇嫁,收手啦,你唔再出現,我會放過你的,答應在這裡不公開你真身,一直有效,最多post返你講過果d貼士出黎ok, 做壞事等天收,呵呵呵

Moonsideryan 發表於 2015-1-12 18:15:06 來自手機 | 只看該作者
lali 大多會稱呼我。。。壞人
豬油高 發表於 2015-1-12 18:22:39 來自手機 | 只看該作者
來吧...我什麼都應承,來吧.....我什麼都聽命,但你別心急癡情...有事情要事前弄清....對啦,我同你已991010就堅實了, 但你可否回下樓主先? 佢問你lali 的事務呀,快應人,快d 有雞碎噤多的生意, 這個post 又關bengor 個post 何干呢,你又騎劫佢個post,有冇問個人先? 大俠陀地即是有你的,我敬配你呀. 我等天收等同你他朝君體也相同的,好兄弟,別鬧了,做好你的陀地本份啦, business must go on,去啦去啦
 樓主| jaccs 發表於 2015-1-12 18:36:40 | 只看該作者
GTBB 發表於 2015-1-12 17:56
其實你係問倉改行地毯嘅問題,邊個係月亮西九關你狗事,八能掛掛。
同埋你開lee個post都有D多餘,等如問 ...

唔好意思,無意攪事,只係早排同一位巴打喺街交收,講起越野倉,我同佢講我現在好少入倉,佢問我係咪怕污漕同埋跑沙地跣黎跣去,點解唔跑地毯,大家有點認同,所以先有俚個post提出,不過有巴打講左,話有巴打整左大量泥地呔,又有巴打話整地毯場咪即係叫玩8仔的巴打收檔,其實個個都係自己立場發聲,等於我咁,如果跑地毯的話,自己會多D入返倉,當然,十個巴打九個都話要跑沙地,都唔會有人俚我俚個post,如果有巴打同我諗法一樣,為何不能提出?係多魚??再講,始終都係少數服從多數的,所以其他巴打,不用咁緊張
豬油高 發表於 2015-1-12 18:51:54 來自手機 | 只看該作者
我都好讚同上面師兄講的,為了別人的生意及大俠陀地的地位,我們都是唔好出聲,免得人家無得威
豬油高 發表於 2015-1-12 18:57:30 來自手機 | 只看該作者
lali 大多會稱呼我。。。大俠...haha