RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: ZeroKwok
打印 上一主題 下一主題
收起左側

X-Power 新車有得訂了呀

ray2011 發表於 2015-2-1 08:12:07 | 只看該作者
svhk 發表於 2015-1-31 15:53
問你玩過未呀,鍵盤戰士

切勿通知我你做左白老鼠
一睇就知唔掂啦!AMZ好佢百倍,快佢好多。

sum 發表於 2015-2-1 10:02:28 來自手機 | 只看該作者
鍵盤戰士發脾氣了T.T唔好嬲啦,大家都係想開心玩車
svhk 發表於 2015-2-1 10:10:03 | 只看該作者
ray2011 發表於 2015-2-1 08:12
切勿通知我你做左白老鼠
一睇就知唔掂啦!AMZ好佢百倍,快佢好多。

咪成日一味吹水至得㗎,講下點樣好人地百倍,快到幾多呀?
買牌子買到上曬腦,你就真係一早變咗老鼠啦!
ray2011 發表於 2015-2-1 12:13:20 | 只看該作者
svhk 發表於 2015-2-1 10:10
咪成日一味吹水至得㗎,講下點樣好人地百倍,快到幾多呀?
買牌子買到上曬腦,你就真係一早變咗老鼠啦!; ...

你肯定係idt架車D sell 屎啦!架車性價比低都吹得架咁好。
sum 發表於 2015-2-1 12:46:02 | 只看該作者
ray2011 發表於 2015-2-1 12:13
你肯定係idt架車D sell 屎啦!架車性價比低都吹得架咁好。

其實你覺得價性比低都只係因為冇得玩殼,但我地有批玩部車性能既,就覺得ok
(利申:小弟試過部新車)
svhk 發表於 2015-2-1 13:30:30 | 只看該作者
ray2011 發表於 2015-2-1 12:13

開始亂嗱,講嘢九唔搭八嘅?你先係sell屎喎!名又出曬,又話好上百倍?
喂!返正題啦,究竟點好百倍呀?
(一時唔記得你係日本城sell屎添)
kevt2005 發表於 2015-2-1 16:01:06 | 只看該作者
The car took me 4 hours to setup (I know I'm slow!).  Didn't do much tuning, it's already running well.  Tuned with ride height, downstop, camber, droop, weight balance and ESC settings, it runs super fast and stable on RCP track with foam tyres, never have traction rolling on high speed corners.  I have never experienced such a great driving experience in my whole RC life so far, except in VRC PRO ().  For those who have never really got their hands on an IDT yet, you should try it out before "blowing water" here.  Don't take my words for it.  Go try it out!!!
Having worked for Kyosho, ATM, PN, and Reflex before, I now work for X-Power.  I will sure help push for sales on this car, even without salary.  Because it's a great car.
cptkirk9 發表於 2015-2-1 16:40:00 來自手機 | 只看該作者
To: ray2011 - 聽講其它車場都有高手試過車, 不如你返去問吓人先再講啦!
hollandshing 發表於 2015-2-1 17:55:35 | 只看該作者
玩殼的叫模型車,玩操控性能的叫搖控車,睇下鐘意玩邊樣多d
hongcfu 發表於 2015-2-1 19:40:28 | 只看該作者

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
sum 發表於 2015-2-1 19:45:29 來自手機 | 只看該作者
仲有食花生既鍵盤戰士^.^
svhk 發表於 2015-2-2 00:52:20 | 只看該作者

大家都係鍵盤戰士,但最睇唔過眼嗰D一味nine up,有破壞無建設,經常破壞討論風氣,做到自己成隻過街老鼠,仲以為自己好威威嘅人
唔洗望啦!係講緊你呀!係咪好有滿足感呢?
558558 發表於 2015-2-2 01:15:34 | 只看該作者

大家都係鍵盤戰士,... ... 一味nine up,

好句,好句
 樓主| ZeroKwok 發表於 2015-2-2 08:57:33 | 只看該作者
或者咁去分別啦!有分析過IDT, 或有睇過試車, 或有試過車, 或有車的人, 可以叫討論, 技術分享 , 乜Q都無嘅朋友?!叫做[9 up]
smok 發表於 2015-2-2 10:57:06 | 只看該作者
ZeroKwok 發表於 2015-2-2 08:57
或者咁去分別啦!有分析過IDT, 或有睇過試車, 或有試過車, 或有車的人, 可以叫討論, 技術分享 , 乜Q都無 ...

或者咁去分別啦!支持IDT叫打手, 可以討論, 技術分享, 乜Q都無叫NINE UP

多D去唔同場玩下, 勿做井底蛙

猗支呢杜禊IDT咑艏POST, 湜鯃姤馜墬澴鞡
哥高查 發表於 2015-2-2 12:13:44 | 只看該作者
請問已收到車師兄,部車收到係散件,要自行組裝嗎?
定係rtr呢?  
cptkirk9 發表於 2015-2-2 14:09:12 來自手機 | 只看該作者

我落order要求自己組裝的, 唔知其他人是否一樣?
 樓主| ZeroKwok 發表於 2015-2-2 14:16:30 | 只看該作者
我都係要求自己組裝
feihung 發表於 2015-2-2 18:38:26 | 只看該作者
OoCIRCUSoO 發表於 2015-2-2 22:51:10 | 只看該作者