RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5202|回復: 14
收起左側

419 in KWS now

hsukoonyuen 發表於 2014-12-11 20:07:53 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
any CHing got it?
blackshark3 發表於 2014-12-11 23:11:46 | 顯示全部樓層
邊間有?我喺食粥訂咗但未有電話叫攞喎
georgej 發表於 2014-12-11 23:37:47 | 顯示全部樓層
blackshark3 發表於 2014-12-11 23:11

紅星/1F
blackshark3 發表於 2014-12-11 23:42:40 | 顯示全部樓層

唔該師兄,睇下聽日有冇得攞
enrico 發表於 2014-12-11 23:49:01 | 顯示全部樓層
鍵X,已取貨
ivan仔 發表於 2014-12-11 23:54:28 | 顯示全部樓層
blackshark3 發表於 2014-12-11 23:11

上次我都訂左TRF101W, 不過到左貨佢都沒打電話比我, 自己落去問又話未返, 第2日打電話去問話間間都返左你未返貨?佢先死死地賣一盒比我, 仲同萬X賣的價錢一樣貴, 我都唔知訂來做咩, 我4月頭訂, 7月17日到貨的, 價錢沒比人平仲要訂左問N次先比貨, 所以以後唔訂, 抄價就唔玩, 正常價就買.
blackshark3 發表於 2014-12-12 01:09:52 | 顯示全部樓層
ivan仔 發表於 2014-12-11 23:54
上次我都訂左TRF101W, 不過到左貨佢都沒打電話比我, 自己落去問又話未返, 第2日打電話去問話間間都返左你 ...

師兄,我年中同Andy,Dick開唔小車,佢地唔俾我咪唔同佢開囉。我今年架TB Evo 6留兩㗎佢都有俾我仲係靚價,但我太遅開聲都冇TRF101W俾我,我咪去第二度開,佢之後有炒價我都唔啋佢。咪睇下聽日佢冇電話到去第二度攞,呢㗎應該仲有貨嘅
samuel20461 發表於 2014-12-12 01:55:57 | 顯示全部樓層
我上次同極X訂4px一狗樣,落左訂金但貨到無电話比我.
追他就話貨巳派完.請等下水貨.但其它鋪有貨而價位一樣.
所以永不再落訂訂貨.
jj2006 發表於 2014-12-12 13:03:10 來自手機 | 顯示全部樓層
萬記都見到有
blackshark3 發表於 2014-12-12 13:58:31 | 顯示全部樓層
我唔使俾訂,開聲佢地都留俾我,4PX我都係第一批行貨有
Andy剛有電話到,一陣去攞
 樓主| hsukoonyuen 發表於 2014-12-12 14:54:23 來自手機 | 顯示全部樓層
買左,平過食粥
hon718 發表於 2014-12-12 16:40:02 | 顯示全部樓層

請問邊間?
carson6099 發表於 2014-12-12 21:29:02 來自手機 | 顯示全部樓層
我一向去食粥買車,從未試過冇貨
RCandylau 發表於 2014-12-13 21:43:41 | 顯示全部樓層
有無詳细介绍?同418有幾大出入?
blackshark3 發表於 2014-12-13 22:28:05 | 顯示全部樓層
RCandylau 發表於 2014-12-13 21:43
有無詳细介绍?同418有幾大出入?

睇相原本覺好似同418冇乜分別,但開盒初步睇,最大分別係摩打擺位唔同咗,摩打座可以用多或小螺絲去上緊嚟調較扭腰,頭尾軸座距離闊咗,頭杯唔再用馬啼膠,尾牙差内徑變大咗,同底板係尾前a臂座附近已轉多兩個窿(砌圖紙都冇顯示嘅)應該係預俾一啲好似ARS嘅尾座用。可以喺呢度download砌圖紙自己研究吓 http://www.tamiyausa.com/pdf/manuals/42285ml.pdf