RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3326|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

試車翹獨輪的影片 車手:老盧

ANGELZ 發表於 2007-2-7 06:28:27 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
http://video.google.com/videoplay?docid=1202443922413144148&pr=goog-sl
請注意聽 入彎前出彎時的引擎聲
其中 也有翹獨輪

beebee 發表於 2007-2-7 13:09:35 | 只看該作者
超正!!~~起頭見倒個藍天呀~~
kenny_Chui 發表於 2007-2-7 19:03:39 | 只看該作者
good good good
move 發表於 2007-2-8 00:36:48 | 只看該作者
Irving 發表於 2007-2-8 15:43:06 | 只看該作者
附上 場地圖,各位可以對照 時間點 的位置,
就比較清楚 轉彎的曲線.
這是我們經常去的場地 萬板車場
public and free, 晚上有照明 到 10:00 pm
隨時歡迎 各位大駕光臨!!

Evo5 發表於 2007-2-8 16:03:01 | 只看該作者
Do i need to book a air ticket to get there ??
Irving 發表於 2007-2-14 00:51:42 | 只看該作者
flyerflier 發表於 2007-3-8 14:13:27 | 只看該作者
呢個煬..O向邊度架..?
Irving 發表於 2007-3-10 12:27:55 | 只看該作者
原帖由 flyerflier 於 2007-3-8 14:13 發表
呢個煬..O向邊度架..?

對不起! 實在看不懂問題.(我們是在台灣)

另外就是 現在才發現這裡是電單車討論版, 是不是只討論電機車 而不談油機車.
那我們真的對版主大大很抱歉!
是不是以後都只貼電機車的訊息? 謝謝!
Irving (老盧)
pantherjovi 發表於 2007-3-10 12:38:09 | 只看該作者
原帖由 Irving 於 2007-3-10 12:27 發表

另外就是 現在才發現這裡是電單車討論版, 是不是只討論電機車 而不談油機車.
Irving (老 ...

我相信版主(Beebee)是不介懷是電或是油,只要是電單車同好便成,看見你們這樣玩機車,令我好想去臺灣...探朋友及看你們玩吖!!萬板近臺北嗎??
beebee 發表於 2007-3-10 13:16:04 | 只看該作者
雖然我淨係玩ep電單車 ~~但非常歡迎Irving(老盧)兄繼續分享玩油gp電單車o架....請不要介意呀~~我本身唔識玩油gp電單車...所以日後多多指教呀....
Irving 發表於 2007-3-10 13:48:12 | 只看該作者
謝謝版主大大!!
萬版是公用的車場,隨時歡迎大家光臨,當然是大家有要來到台灣的時候.
但也請讓我們知道,好盡地主之誼 更多機車同好 大家一起玩車.
我很想替你們的愛車 多拍一些照片!!
歡迎大家來台灣玩車,不然我們就要準備電單車 到香港拜訪你們喔!!

萬版的位置
use "Google Earth" Search-> Fly To tab

25° 1'38.44"N, 121°29'3.53"E

copy and paste it. 就可以找到!
beebee 發表於 2007-3-10 17:52:12 | 只看該作者
真係不用客氣~~呢個電單車區網平台...係大家一起聚會o既好地方....冇分上下.....只要喜愛R/C電單車就得啦.....記得有R/C電單車資訊.....多多發表呀.....無論住得遠或近......我地非常歡迎一齊分享.....哈

至於要黎台灣萬版車場一齊分享玩電單車O既樂趣......見到你地這邊有咁好o既場地,我本人就非常渴望有份參與......不過短時間就未必達成心願 ..........如果你有時間黎香港....記得通知我地呀......我地"車會"一定會好期待與你們黎一齊分享呀....哈哈
cman-007 發表於 2007-4-12 20:18:11 | 只看該作者
外國的地方真的正呀!!
gibson209 發表於 2007-4-18 01:14:05 | 只看該作者
好好玩呀,我得架雷虎EP,或且諗架GP先,此終油車像真度高
Q太郎 發表於 2007-4-18 01:30:02 | 只看該作者
原帖由 Irving 於 2007-3-10 12:27 發表

Irving (老 ...

HI,你們弄的片非常精彩,在港拍攝較難,因地方不大。

cman-007 發表於 2007-5-6 10:33:51 | 只看該作者
個場好正啦...可惜香港無吖.........