RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: oolongtea
打印 上一主題 下一主題
收起左側

MM义機維修半年

Dinballian 發表於 2014-7-18 12:46:43 | 只看該作者
希望師兄諒解, 師兄遇到問題, 我司一定會全力協助解決問題, 我司已多次追討廠家
 樓主| oolongtea 發表於 2014-7-18 12:49:52 | 只看該作者
Dinballian 發表於 2014-7-18 11:38
發生今次事件, 我司深感抱歉!  我們已多次追討品牌廠家, 至今, 仍未能得到確實完成維修日期, 為免阻礙師兄 ...

今朝你只係話"唔得",唔好講到咁偉大,講完一次大話又一次,唔係上工房踢你條粉腸你都唔話入比我!你班大話精扮晒聖人,係度呃人!
 樓主| oolongtea 發表於 2014-7-18 13:01:13 來自手機 | 只看該作者
Dinballian 發表於 2014-7-18 12:46
希望師兄諒解, 師兄遇到問題, 我司一定會全力協助解決問題, 我司已多次追討廠家 ...

足足等你半年,你個CS徐軟皮蛇又成日失蹤,呃人呃到出神入化,又話兩星期比番人,跟住又話兩星期,玩足人半年跟住想比番錢就算數,我比四千幾買套叉機,點知一鍋泡,之後仲要比多一兩仟買過部。
 樓主| oolongtea 發表於 2014-7-18 13:08:25 來自手機 | 只看該作者
Dinballian 發表於 2014-7-18 12:46
希望師兄諒解, 師兄遇到問題, 我司一定會全力協助解決問題, 我司已多次追討廠家 ...

你話全力協助咪吹水,我要成套叉機退錢,呢套叉機少左部根本就唔係我當初想要既設計,少左一部駛乜買佢,你地根本就係亂嚟,收左人錢收埋部機大半年都唔主動比番人,而家仲要扮聖人,打比你地就高姿態,真係要爆粗兼成套回水先合理,完全對你地公司失信心
 樓主| oolongtea 發表於 2014-7-18 13:26:52 | 只看該作者
你地完全冇誠意,所謂大公司只係為自己著想,自私自利,本來只是小問題,但係都handle唔到,要D客扮蟹,又要插又告消委,叫你老闆問下自己良心,唔好縮埋一邊。
 樓主| oolongtea 發表於 2014-7-18 14:34:29 | 只看該作者
問過MM叉機香港代理,原來呢間吹水店D貨唔係經代理入貨,香港代理一收到本人投訴即刻企出嚟,反而呢間黑店龜縮,整理整去得個吉,貨源㗎呢,以後買電子嘢都係買行貨好,今次上一堂當學嘢!
 樓主| oolongtea 發表於 2014-7-23 10:43:08 | 只看該作者
大話精rcmart,欺騙顧客,手法無良,卑劣賤格