RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1416|回復: 3
打印 上一主題 下一主題
收起左側

如果我想開個6J控分享POST 有少少問題

alexppo1 發表於 2014-5-15 12:51:44 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我見都有少少C兄問6J控
我係用6J控AND 01燈
我本身係新手 岩岩第一咖車都味完成HAHA 不過我一開始唔識見6J控有6CH 又幾平就買左返黎
之後先知SET好煩  後尾經過我努力上網搵教學
我自己SET好左6J控 咩功能都玩到 同埋我覺得比起用微調方便好多

我想開個POST分享下點SET

我既問題係如果我想轉貼其他C兄/其他網既教學 我可唔可以? AND 要點做先可以?
因為我係睇住佢地D教學 再改少少先SET到
ricksonchow 發表於 2014-5-15 12:56:56 | 只看該作者
當然可以, 我諗好多C 兄都會想睇下交流下, 新手又有得學下野

要reference 既話你post 返佢條link 出黎就可以
 樓主| alexppo1 發表於 2014-5-15 13:14:21 | 只看該作者
ricksonchow 發表於 2014-5-15 12:56
當然可以, 我諗好多C 兄都會想睇下交流下, 新手又有得學下野

要reference 既話你post 返佢條link 出黎就可 ...

因為LINK比較難睇
1.如果我直接COPY佢D文AND圖咁樣POST返出黎得唔得?(會加上轉貼字眼)/
2.直接用WINDOW CAP圖功能CAP出黎

宜兩個方法OK嗎?
1定2比較好
ricksonchow 發表於 2014-5-15 13:21:01 | 只看該作者
我會prefer 1. 加返話轉貼自邊度邊位C 兄, 再加條link,  下面就copy 佢地D 野出黎