RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1332|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

聽聽各位意見~

Kawai0908 發表於 2014-3-17 17:12:42 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
各CHING

http://youtu.be/tdXQ8aIhKbU

最近先玩番車睇到YOUTUBE 條片有小小中鳥毒...覺得RALLY 幾好玩同可玩的場地多D,
最近睇到D 組裝車.. KYOSHO 有隻FAZER 可玩RALLY... 係套裝 (但唔知邊度仲有得賣 = =)

另外睇到...HPI WR8 又....有點貴...

其實我要求係行軸..的RALLY 車.. 同埋可以用到 1/10 TC 車用的電池就可以了

爬文睇過有個師兄話濤寶都有這類車,但我搵唔到嗰條LINK

唔知有冇好介紹 或意見 ?

erikism 發表於 2014-3-17 17:34:03 | 只看該作者
你可以SEARCH HSP94123..
euro614 發表於 2014-3-17 17:40:04 | 只看該作者
Q so 在紅升見過,不過係好耐之前..
orbubu 發表於 2014-3-17 17:52:55 | 只看該作者
如果你只係諗住係石屎地玩下,Tamiya,  Kyosho或HSP絶對冇問題。

但係如果你要真的係爛地沙地玩Rally,都係買外國牌子,HPI,  Traxxas, Losi.......

買日本及大陸牌子,你訂零件及维修嘅時間一定多過你玩車嘅時間,除非師兄嘅興趣係整車
kennywch 發表於 2014-3-17 19:15:39 | 只看該作者
買 tamiya 啦,多啲零件换。
 樓主| Kawai0908 發表於 2014-3-17 20:11:33 | 只看該作者
謝謝CHING意見 ~~

岩岩上網查搵到隻HSP 車仔.. 買黎測試下

http://item.taobao.com/item.htm? ... 3273&tid=223098
Colin 發表於 2014-3-17 23:40:19 | 只看該作者
kennywch 發表於 2014-3-17 19:15
買 tamiya 啦,多啲零件换。

tamiya 有咩modell 嫁?? DF03 RA??