RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2065|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手想買MST d01 rtr

chun9163 發表於 2014-3-12 03:55:06 來自手機 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
想問買得過嗎?
jerry722 發表於 2014-3-12 07:35:53 | 只看該作者
 樓主| chun9163 發表於 2014-3-12 09:57:58 | 只看該作者
jerry722 發表於 2014-3-12 07:35
最好買xxxd
http://mstchina.tw/cn/1-10/

点解啊jerry722c兄,同我想問配咩摩打電變,摩打齒
jerry722 發表於 2014-3-12 10:19:29 | 只看該作者
因為軸車比較保險D,香港冇乜室內埸地玩,如果玩皮帶車沙石會令車好容易有損傷
重力方面我個人喜歡speed passion 一般8.5T或10.5T都得
摩打齒就要睇說明書因為有齒比要計
 樓主| chun9163 發表於 2014-3-12 10:36:15 | 只看該作者
jerry722 發表於 2014-3-12 10:19
因為軸車比較保險D,香港冇乜室內埸地玩,如果玩皮帶車沙石會令車好容易有損傷
重力方面我個人喜歡speed pa ...

多謝指教
kelvinayhh 發表於 2014-3-12 20:02:46 | 只看該作者

我就鐘意皮帶車多 , 因為我揸法比較柔 , 而jerry722 ching話沙石會令車好容易有損傷 , 其實都岩 , 但我touring同drift車都係皮帶車 , 都極少掃齒
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Join Us Join RC Drift
https://www.facebook.com/groups/KTRCDrift/