RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1802|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

買PhantomV2新手求教

superwoody412 發表於 2014-3-10 01:30:30 來自手機 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
係旺角星際有間買PhantomV2 $9300
送多舊電!佢地話係行貨!信得過嗎?
麻煩咁多位師兄!
ken.8298 發表於 2014-3-10 02:08:20 | 只看該作者
留意盒面有張行貨証明貼紙,如果真係驚可以去食粥度買我見佢有行貨貼紙同真係送多舊電,因為我朋友尋日買完
Chungyin3610 發表於 2014-3-10 08:00:20 | 只看該作者
識買更係去七楼買
software2 發表於 2014-3-10 08:31:37 | 只看該作者
p2v 仲有送多舊電嗎?p2 如果有就好
siuwai999999 發表於 2014-3-10 09:37:50 來自手機 | 只看該作者
ching 小心!現在dji 行貨貼紙上有二為碼,如果冇深圳dji 都可能晤保養,問清楚好d .
 樓主| superwoody412 發表於 2014-3-10 09:49:33 來自手機 | 只看該作者
就係因為我知dji係yahoo拍賣度話送電優惠已經冇!所以先有d奇怪....係度可以問清楚各位師兄!麻煩各位師兄thx
byuen 發表於 2014-3-10 10:39:32 | 只看該作者
DJI 啲銷售網亂到嘔, ECT 究話佢係香港總代理, 人人都話自已賣行貨, 實際上個個都冇售後服務, 隻機有咩事都係照寄返廠.

http://m.unwire.hk/2014/03/05/dji-phantom-2-vision/
hkmario 發表於 2014-3-10 10:55:45 來自手機 | 只看該作者
究竟是phantom v2 定係phantom2v?? 價位差好遠架啵
 樓主| superwoody412 發表於 2014-3-10 11:47:32 來自手機 | 只看該作者
hkmario 發表於 2014-3-10 10:55
究竟是phantom v2 定係phantom2v?? 價位差好遠架啵

係2V呀!唔好意思'^^
Chungyin3610 發表於 2014-3-10 12:49:08 來自手機 | 只看該作者
Phantom 2 vision包埋個鏡頭梗係貴濄phantom 2 la..
Vickyjim007 發表於 2014-3-11 13:38:29 | 只看該作者
last time i bought a fc40 tail led fail, 1 phone to dealer he said no parts ,for this item, need post to china factory repair ,around one month.after that i find the led in taobao i fix it for myself
jackyjacky 發表於 2014-3-11 15:38:02 | 只看該作者
摸型飛機使乜保養,唔得咪自己整返囉,炒咗機乜行貨都唔會保,壞邊件咪買邊件整好再飛
siuwai999999 發表於 2014-3-11 16:44:38 來自手機 | 只看該作者

我覺得買行機都系得有限道保養!只系有部份零件如旦旦相機系比廠維修外,其它野自己買反來换,但有人試過不在行買隻旦壞左,上5imx求助,dji技術員會用qq同你安排维修,最緊要你的機身no 同廠一致,如果大故障可能同dji技術員對左no : 上深圳灣會好快攪店,
http://bbs.5imx.com/BBS/forum.php?mod=viewthread&tid=905411
小白龍 發表於 2014-3-11 20:22:47 | 只看該作者
我系七樓買, 而家都幫我send上廠攪