RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1584|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

防水機

jackyjacky 發表於 2014-2-15 21:17:12 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
http://item.taobao.com/item.htm? ... &id=37115032065
所謂特價 ..... 最後三小時
kinkin8888 發表於 2014-2-15 22:48:22 | 只看該作者
2014.1.20-2014.2.16
明晚 12点前才是 DeadLine
我都想訂
solaris8x86 發表於 2014-2-16 12:04:52 | 只看該作者
有無注明若入水壞了有無保養?
 樓主| jackyjacky 發表於 2014-2-16 14:11:37 | 只看該作者
solaris8x86 發表於 2014-2-16 12:04
有無注明若入水壞了有無保養?

唉 ! ....... 玩得搖控 (尤其是飛機) ...... 保詳養囉 ...... 入水切個隻 .......
solaris8x86 發表於 2014-2-16 14:15:04 | 只看該作者
jackyjacky 發表於 2014-2-16 14:11
唉 ! ....... 玩得搖控 (尤其是飛機) ...... 保詳養囉 ...... 入水切個隻 .......  ...

但佢自己claim自己可落水,咁人哋就更係要故意落水玩架麻,咁萬一入水,大家可以點樣叫呀....
rudy6183 發表於 2014-2-20 10:15:47 | 只看該作者
師兄, 玩防水殼用唔到Naza GPS及定高, 氣壓計會失去作用.
Chungyin3610 發表於 2014-2-20 13:28:55 | 只看該作者
個款似足phantom
byuen 發表於 2014-2-20 14:45:33 | 只看該作者
rudy6183 發表於 2014-2-20 10:15
師兄, 玩防水殼用唔到Naza GPS及定高, 氣壓計會失去作用.

響 mariner 篇文度話得, 佢話用塊咩 expanded polytetraflouroethylene (pPTFE) membrane 嚟入氣, 但唔入水.

http://fpvfactory.com/html/article_content/201401/fde0fa4c878043d48f7b2a204414c704.html