RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: hkmario
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請小心飛行

關閉 [複製鏈接]
skyhawk 發表於 2014-2-13 14:50:06 | 只看該作者

原來係咁, 衆人"個師父個師父", 失閣晒..  不過你明就最好,

總之要安全, 你超低飛係可以, 但唔好飛近D人就得, 意外就係意料之外,  螺旋槳插落隻眼都會盲, 大家都知道呢
見太陽兄你明白又肯改過就夠啦, 大家都見到啦 都唔洗再回我 我都閃返去車仔區

大家就始收聲, 唔好再亙鬧, 無意義又無結果, 浪費時間
solaris8x86 發表於 2014-2-13 15:03:07 | 只看該作者
skyhawk自插

你有本事識飛時再講喇。
solaris8x86 發表於 2014-2-13 17:10:46 | 只看該作者

catmay 發表於 2014-2-13 18:57:01 | 只看該作者
solaris8x86 發表於 2014-2-13 17:10
本貼中丶後期一開始就係一個因倒忌而開始嘅人身攻擊,啲維園阿伯生事到無point啦,又要去靠友台乞求人希望s ...

面就人地比, 架就自己丟!!
安全飛行就幾多十百萬年都一樣無變!
安全飛行就唔會因為幾多年後會自動消失,
你就一直無呢啲概念

你部垃圾原子粒收音機設計重自稱攪成兩年先叫好飛啲,
重笑死人咁話廿年後稱皇稱霸.....

廿年??
我兩日後砌好部DJI落埋ground station圍住成個元朗任set廿個點,
然後auto pilot 飛返嚟腳邊啦!!
重有呀, 飛機都玩緊set point 啦, 唔識就問下人啦

好心你啲兒童玩具就收埋佢,
真真正正睇下人地果啲先叫真正嘅科技啦
solaris8x86 發表於 2014-2-13 19:02:35 | 只看該作者
catmay自插

AR Drone早上年係海中心玩完QGroundControl multi-waypoints自動巡航 lu...你部DJI而家先仲係元朗陸地上玩呀? 好out下喎...
catmay 發表於 2014-2-13 19:21:42 | 只看該作者
solaris8x86 發表於 2014-2-13 19:02
我又無睇你水蛇春文,辛苦你又自殘...。

譁.........好肉酸呀
學人講高科技一野比人KO晒,
跟住就笠水, 然後又翻兜同一句"無睇你水蛇春文"

無料扮四條咪你呢種人囉,
重話咩跟你學整橙皮??飛得幾十米遠

衝出南生圍啦
solaris8x86 發表於 2014-2-13 19:25:07 | 只看該作者
catmay 自插

一架兩年永遠唔㑹失控嘅飛機係咪應該叫五條而唔係四條呀?係人都知我架嘢沖到過對面海架喎,係你自己廢柴仲要係南生圍鐵絲網下玩之話,我怕贏太多唔好睇喎,咁要唔要讓你一公半公里呀? 咁你自己又有無膽量離開鐵絲網哎?

>>>>飛得幾十米遠

係人都知我架嘢一起跑最少240米去到入森林內架喎,下面條片你要唔要睇多次你世界嘅十米同我世界嘅千米嘅分別呀?
http://youtu.be/yAt_UJ6_z5Q

catmay 發表於 2014-2-13 19:33:40 | 只看該作者
solaris8x86 發表於 2014-2-13 19:25
用神去睇崓個都傁,辛苦你自殘喇。(cnp)

死囉........認屎認屁嘅你收皮收到咁呀

我都話你係比我要嚟消遣㗎啦
solaris8x86 發表於 2014-2-13 19:35:42 | 只看該作者
catmay自插

2+0
哦,我今晚有啲時間反睇部分回貼,発覺你自己比我隻bot program自動玩咗半過上午,你自己都仲未知呀? 你唔夠班到連我部電腦都攞你嚟消遣喎。Hahhahhahaa!!! 好Q靚! 懵仔!!
無jam過你都Keep住抄....太弱lu.... 電腦都攞你嚟消遣喎... 真係太弱lu...。
catmay 發表於 2014-2-13 20:05:12 來自手機 | 只看該作者
呢度真係要改題,叫“低級技術被取代之真相”!
solaris8x86 發表於 2014-2-13 20:20:23 | 只看該作者
catmay又自插

2+0
圷? 乜outperformed你一丶兩公里叫做低級技術呀? 咁你成日飛得果10米丶8米hold機,你係咪仲超級技術呀?!
無jam過你都Keep住抄....太弱lu....
catmay 發表於 2014-2-14 09:08:51 來自手機 | 只看該作者
冇飛過都比你抄,太吹囉!同你部兒童玩具一樣,太屎囉!
solaris8x86 發表於 2014-2-14 10:10:23 | 只看該作者
catmay自插

catmay 發表於 2014-2-14 10:18:08 來自手機 | 只看該作者
又用翻呢招,正所謂“趕X入窮巷”!
solaris8x86 發表於 2014-2-14 10:41:05 | 只看該作者
catmay 自插

skyhawk 發表於 2014-2-14 13:01:08 | 只看該作者
點解日日都見到呢個post浮返上面.. ?

算啦, 太陽兄, 你之前已經表示改過, 就唔洗再抖纏落去, 忍一時風平浪靜, 忍下手,  唔好再出聲, 自然會沉底啦
成日keep住係面, catmay兄肯放過你, 可能又引咗第二個出來

請你唔好回我啦.. keep位沉,  多謝
solaris8x86 發表於 2014-2-14 13:31:20 | 只看該作者
skyhawk自插

solaris8x86 發表於 2014-2-15 00:32:04 | 只看該作者
我今晚有時間得閒,返睇兩條蛋散在兩日內被bot玩弄時之所言,近乎完全天真,為以儆效尤,以示懲介,我在部份貼上付上懲介牲回貼,大家有時間可作消娛,但怕無趣,不看也罷。
solaris8x86 發表於 2014-2-15 01:08:11 | 只看該作者
Ah仲有,還有人夠膽挑戰AR Drone Router Mod Type嘅穩定丶安全性丶巡航距離丶電波干擾等問題,都歡迎滾進來參與"迷信の以卵擊石"瘋狂討論,但出貼前要問問自己是否個思考正常嘅香港人,還是個支拿。我下星期五後才會認真看此貼回覆,一鑊將所有人處決,其問,無人bot program會自動代理回答。未能親身即時招待各位,請見諒。
catmay 發表於 2014-2-15 07:24:01 來自手機 | 只看該作者
兒童玩具再出醜,點會唔撑!