RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5910|回復: 4
收起左側

最近開始收藏TAKARA TOMY TOMICA 盒裝車仔

藤原拓海 發表於 2013-12-17 00:34:04 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

登錄/註冊後可看大圖

得右邊果兩部可以打開車門,其餘果3部都唔可以打開車門

登錄/註冊後可看大圖

我最鐘意就係AE86後期型,因為我係AE86後期型嘅收藏家,唔同牌子,唔同大細Size乜都有,總之係AE86後期型嘅我就唔會放過入手嘅機會

登錄/註冊後可看大圖

聽日我會買埋哩部,貌似林寶嘅警車

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

我當然唔止咁小AE86,實在太多啦,哩度只係其中一部份...哩幅相N年前,E+已經換咗新mon,新鍵盤

登錄/註冊後可看大圖

哩部AE86最正【可以幫佢改頭換面完全改裝,有埋螺絲批送

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

樓主| 藤原拓海 發表於 2013-12-17 00:35:13 | 顯示全部樓層
好懷念以前係港服光線飛車Ray City嘅日子,哩隻係多人線上嘅賽車Online Game黎,可惜港服已經倒閉,好在我係隻Game執之前影咗啲相黎留念吓

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

因為版權問題所以86車身寫著光線豆腐店(自家用),唔可以用藤原

想當年係隻Game入面渣住AE86砍贏過好多大馬力/超跑,係山路我玩晒,不過直路就...囧

724811 發表於 2013-12-26 22:10:05 | 顯示全部樓層
車仔幾靚,師兄係邊到買多?
tai13 發表於 2021-1-25 11:14:24 | 顯示全部樓層
我都有儲tomica.

msdmck 發表於 2021-7-12 15:50:21 | 顯示全部樓層

正wor師兄
很多人都想在英國買樓置業,買英國樓有什麽好處?英國物業投資前景怎麽樣?投放資金到英國物業值得嗎?