RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4002|回復: 5
收起左側

海弛試航@14-10-2013屯門池

AlanYiu45 發表於 2013-10-15 08:33:34 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
儘管未完成, 但手痕帶"海弛"出去嚟行返轉, 作重量平衡及航姿修正, 結果比"海洋"有較佳嘅航姿

登錄/註冊後可看大圖

海洋就看門口先laa, 遲D先再帶你出去

登錄/註冊後可看大圖

準備下水

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

修正了嘅航姿, 同真船嘅差不多

登錄/註冊後可看大圖

靚港拖, 睇到流哂口水

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

三艘靚拖

nick0080 發表於 2013-10-15 17:55:46 | 顯示全部樓層
nice
Barry28 發表於 2013-10-17 12:04:44 | 顯示全部樓層
航姿唔錯, 速度啱啱好 !!
fy789 發表於 2013-10-18 15:20:02 | 顯示全部樓層
CHing, any video on YouTube ??
 樓主| AlanYiu45 發表於 2013-10-18 16:34:10 | 顯示全部樓層
fy789 發表於 2013-10-18 15:20
CHing, any video on YouTube ??

sorry, 無ar, 果日我無手影video
 樓主| AlanYiu45 發表於 2013-10-19 12:20:46 | 顯示全部樓層
fy789 發表於 2013-10-18 15:20

尋日lunch放左一陣, 有朋友幫我影左Video, 不過影像質素麻麻