RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2301|回復: 6
收起左側

原定8月18日田宮亞洲杯2013香港區選拔賽將取消

Jimmyso 發表於 2013-8-16 18:58:05 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
由於天氣持續不穩定,原定818日田宮亞洲杯2013香港區選拔賽將取消.
現作出特別安排,相信 Tamiya 老友記仍有興趣出席91315號於泰國舉行之田宮亞洲盃2013總決賽,  現在決定凡有意參賽都可參加及請盡快報名,並於822號前聯絡偉高模型 Jimmy So ([email protected])報名,機票及酒店需自費,我們亦可代為辨理.
因天氣造成此決定,敬請原諒 !!!
gtimax 發表於 2013-8-17 01:12:32 | 顯示全部樓層

我建議繼續, 只要講明會跑水車, 大家早準備好, 相信唔會有問題, 反正現在都好興玩水車, 都有辦法防水, 點都好過取消, 買左咁多架生都係想玩一日遮, 唔好咁掃興啦.
我講明我一定黎玩, 問下其他賽員是否OK

hkloanheight 發表於 2013-8-17 01:54:13 | 顯示全部樓層
可唔可以反對呀? 九月我要返學,冇時間參加亞洲雙星盃呀!
gtimax 發表於 2013-8-17 02:21:17 | 顯示全部樓層
唔係反對既, 支持唔好取消遮, 相信賽會都做左好多預備工夫都唔會想取消既
 樓主| Jimmyso 發表於 2013-8-17 11:31:25 | 顯示全部樓層
報左名既朋友,可憑收據退回報名費.
hkloanheight 發表於 2013-8-17 20:09:58 | 顯示全部樓層
今晚天氣好好,一滴雨都冇。
gtimax 發表於 2013-8-17 23:19:16 來自手機 | 顯示全部樓層
咁田宮友咪明日照入trc玩,最快個位去泰國啦^^