RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2325|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

由衷感謝13號櫃咁多位師兄! !

victor1997621 發表於 2013-7-22 14:11:37 來自手機 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
由衷感謝咁多位師兄呢段時間咁照顧我,如果冇你地噶熱心教我點整車,我可能今次系香港都係整車多過玩車! 香港TRC入面噶師兄其實個個人都好nice,大家見面都會smile一下。 Siu Ming, William, Justin,Johny,華哥。。。如果唔係你地幫我set車,教我更多rc竅門,我好可能要花多10倍以上噶時間行住歪路學野!琴日係玩得最噶一日!架車終於行得正,唔會再有古靈精怪野出現! 一路都係一缸油接一缸油咁跑。。。完全沒有停過.
玩到琴晚返到屋企,耳邊仲隱約聽到引擎聲 。。。==
可惜今次逗留系香港噶時間太短啦,岩岩先叫做"正式進入1/8平跑世界"就要返上海。。。唯有下次返黎再同你地玩過啦! 系香港玩車系非常幸福噶事,今次系香港trc又學到好多野! 非常之有用的速成班!!!!!!!
新石器時代一直係系度進化緊,唔好以為油車區好冷清,其實場內係超多高手系度玩緊車! 希望有更多新仔玩8仔啦,8仔係油車世界最好玩噶項目。保證讓你一試難忘啊! TRC and my buddies, see you soon!
chungtsai 發表於 2013-7-22 17:29:35 | 只看該作者

祝一路好跑!
yipyl 發表於 2013-7-22 21:40:51 | 只看該作者
你終於体验到遙控车中的F1 的乐趣了
beebone(real) 發表於 2013-7-22 22:59:16 | 只看該作者
係時候出柜.................
 樓主| victor1997621 發表於 2013-7-22 23:00:42 來自手機 | 只看該作者
beebone(real) 發表於 2013-7-22 22:59
係時候出柜.................

William哥咩叫出櫃??
beebone(real) 發表於 2013-7-22 23:26:13 | 只看該作者

黃耀明, 何韻詩既行為就係出柜.........
 樓主| victor1997621 發表於 2013-7-23 10:59:57 來自手機 | 只看該作者
beebone(real) 發表於 2013-7-22 23:26
黃耀明, 何韻詩既行為就係出柜.........

我唔搞gay嫁
justinwan 發表於 2013-7-23 12:00:59 | 只看該作者
13号柜d 人專搞人菊花....