RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2775|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(宒男下海)2000樓下包搖控,電變,+其他

georgelam1022 發表於 2013-7-11 22:31:57 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

你好.車架如下RAYBRIG NSX 2004, 好像什麼都不包,1000樓下包配件有乜推介?謝謝。
kevin-ysl 發表於 2013-7-12 00:12:10 | 只看該作者
1000樓下似乎冇喇....
就算比你買到...之後整都冇計喎!!
如果你真係想玩~~~
爬下d舊文...有講過好多次最低入場費!!
 樓主| georgelam1022 發表於 2013-7-12 00:18:08 | 只看該作者
2000樓下呢師兄?THX.
Kevin8933 發表於 2013-7-12 01:03:40 | 只看該作者
1000大6果啲套裝就得仲有$可以去鋸扒
kevin-ysl 發表於 2013-7-12 01:40:26 | 只看該作者
2000有得計嘅~~~
二手2.4g控連接收~~~$500-
二手較為好嘅TT01連原裝電變及原裝540摩打~~~~$600
二手B6平衡充電器連火牛~~~~$350
電池兩粒...有二手嘅...但都係買新嘅安全~~~$500
其實重有好多架生及PARTS...但已經爆筆!!
Kevin8933 發表於 2013-7-12 02:09:19 | 只看該作者
kevin-ysl 發表於 2013-7-12 01:40
2000有得計嘅~~~
二手較為好嘅TT01連原裝電變及原裝540摩打~~~~$600

啲價好似同全新差唔多喎
kelvinayhh 發表於 2013-7-12 02:18:28 | 只看該作者
鍵全tt02全餐--$1698
tt02
2.4g控連接收
有刷電變連摩打
B6AC平衡充電器
電池一粒
Kevin8933 發表於 2013-7-12 02:22:07 | 只看該作者
kevin-ysl 發表於 2013-7-12 01:40
2000有得計嘅~~~

New Flysky2.4g控連接收 GT-2B $200 GT-3B $270 GT-3C $370 父他把最平好似要五百幾
New TT02連原裝電變及原裝540摩打$600-780 睇你要乜壳 噴油$35
New B6平衡充電器連火牛$330-360
NEW 電池兩粒 Lipo X 2$480 粒粒电 X 2 $300-$400
vincenthk052005 發表於 2013-7-12 06:35:08 來自手機 | 只看該作者
仲未計羅c批個啲野喎。唔買點砌呀架車………
kevin-ysl 發表於 2013-7-12 09:25:57 | 只看該作者
冇所謂...砌到出黎先啦~~~
kevin-ysl 發表於 2013-7-12 09:36:06 | 只看該作者
 樓主| georgelam1022 發表於 2013-7-12 13:58:57 | 只看該作者
Kevin8933 發表於 2013-7-12 02:22
New Flysky2.4g控連接收 GT-2B $200 GT-3B $270 GT-3C $370 父他把最平好似要五百幾
New TT02連原裝電變 ...

師兄你好.已碰好一半tt01了,呔+rim係咪要塗膠水?轉向擘中間粒羅絲駛唔駛收到盡?謝。

這款車係無包電變的但有馬達,
如要全新件
電變+servo+4pt控+一粒電+充電要幾多銀?(如漏所需件要加. burget唔理)
全套係廣華街買有冇價講?(大鄉理一問, 黃金買組散件有...模型唔知...)

thx各位師兄指教..油己買, 羅絲批家居必備,但開車殼係咪要買手術刀?剪刀好似難控制..

hktchim 發表於 2013-7-12 15:17:35 | 只看該作者
georgelam1022 發表於 2013-7-12 13:58
師兄你好.已碰好一半tt01了,呔+rim係咪要塗膠水?轉向擘中間粒羅絲駛唔駛收到盡?謝。

這款車係無包電變的 ...

媽星電變 100$ 白豬50$
買左咩殼啊?

Kevin8933 發表於 2013-7-12 21:13:10 來自手機 | 只看該作者
TT01多數有電变跟,可能咁啱你果盒冇啦,呔要落膠水,轉向啲鑼絲要收緊,如太緊影響活動可放鬆小小致不影片動就可,其他果啲就睇你要咩級數啦,平貴都有出KWS睇吓啦,講價就難啲啦,去格吓價唔好比人斬仲好啦!去食粥買就好啲冇咁海鮮價
bee79shopping 發表於 2013-7-16 13:31:59 | 只看該作者
TT01 lor
車仔妙 發表於 2013-7-17 02:23:31 | 只看該作者
Tt02都得