RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4217|回復: 10
收起左側

Buggy新手

chanknono 發表於 2013-6-20 22:34:06 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
KWS係一個好毒地方
 樓主| chanknono 發表於 2013-6-20 22:35:54 | 顯示全部樓層

miyavi69 C兄幫你POST有人同我一齊中毒
Daggerbm 發表於 2013-6-21 01:49:48 | 顯示全部樓層
好毒呀!兩位師兄。
miyavi69 發表於 2013-6-21 03:06:40 | 顯示全部樓層

IMG_0984.JPG IMG_0987.JPG
終於砌完~俾你快過我 lol~順便提提,有意入手ATOMIC碳油壓板嘅師兄注意,跟MANUAL係砌唔到嘅,亦無需拆差速殼,只要掉一掉個STEP就OK~MANUAL FAKE你的~
BY THE WAY~另一件前日入手嘅新玩具~
沙肥豬 FLUX HP~~~~~一樣 ! 個MANUAL 又係FAKE 你的..................新VER好多野唔同左,以最要另購嘅OP,標~配~了~~

樓主| chanknono 發表於 2013-6-21 15:28:41 | 顯示全部樓層
改完,吾太難改,最煩都係4條避震
dcfc 發表於 2013-6-21 16:51:19 | 顯示全部樓層
miyavi69 發表於 2013-6-21 03:06
終於砌完~俾你快過我 lol~順便提提,有意入手ATOMIC碳油壓板嘅師兄注意,跟MANUAL係砌唔到嘅,亦無需拆差 ...

Ching,ATOMIC碳油壓板係邊買? fit唔fit位?想入手好耐,thx
chanyh13071 發表於 2013-6-21 21:35:10 | 顯示全部樓層
timothychoy 發表於 2013-6-22 00:35:05 | 顯示全部樓層
兩位Ching,想問下buggy毒物埋單成條數幾錢,唔計Kt18
miyavi69 發表於 2013-6-22 15:03:44 | 顯示全部樓層
dcfc 發表於 2013-6-21 16:51
Ching,ATOMIC碳油壓板係邊買? fit唔fit位?想入手好耐,thx

極速買,又平又正,最正係車殼改成穿邊,無好似京商咁易爆~
miyavi69 發表於 2013-6-22 15:06:03 | 顯示全部樓層
timothychoy 發表於 2013-6-22 00:35
兩位Ching,想問下buggy毒物埋單成條數幾錢,唔計Kt18

我就約$2800(未計KT18),早知買TRAXXAS~~~XD
feelfree101415 發表於 2013-7-8 00:45:30 | 顯示全部樓層
好貴呀