RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1703|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

邊度有SCX10買呀?

cccan 發表於 2013-2-22 21:08:52 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
揾過成條廣華街及東方街都無,
請問有無所師兄知道邊度有貨呀
jeffip97 發表於 2013-2-22 23:19:22 來自手機 | 只看該作者
去waigo 落訂,但要比d 耐性等
Btw其實智x有兩部full option scx10 ... 放係廚窗嘅,不過個價錢就好驚人下 ...
 樓主| cccan 發表於 2013-2-22 23:34:08 | 只看該作者
智x兩部full option scx10 how much ah?
and who is wingo?
Thank You
pkoki 發表於 2013-2-23 01:18:29 來自手機 | 只看該作者
jeffip97 發表於 2013-2-22 23:19
去waigo 落訂,但要比d 耐性等
Btw其實智x有兩部full option scx10 ... 放係廚窗嘅,不過個價錢就好驚人下  ...

我見過 不過好似大改裝 價錢仲金
 樓主| cccan 發表於 2013-2-23 11:52:03 | 只看該作者
價錢仲金
jeffip97 發表於 2013-2-23 23:39:59 來自手機 | 只看該作者
我好耐之前係智樂舊鋪(而家極速個位) 我聽過有人問部full option scx10 幾錢,老闆話$12000 O_O ...
jeffip97 發表於 2013-2-23 23:48:07 來自手機 | 只看該作者
Waigo 係偉高模型,係油麻地嘅。佢係axial 代理商。 http://www.waigohobby.com/about/
可以去waigo 訂,但注意佢星期日唔開 ...
jeffip97 發表於 2013-2-23 23:48:27 來自手機 | 只看該作者
Waigo 係偉高模型,係油麻地嘅。佢係axial 代理商。 http://www.waigohobby.com/about/
可以去waigo 訂,但注意佢星期日唔開 ...
 樓主| cccan 發表於 2013-2-24 01:35:19 | 只看該作者
Thank You, Ching