RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2968|回復: 6
收起左側

TREX DFC 450 PLUS

bus338 發表於 2013-1-8 23:48:02 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

這架亞拓入門機,算是新手的其中一個選擇,只要有玩6ch小機的基本功,

非常容易操控,而且它是 Sport的簡化版,只要換上原廠的升級件,便可以

強化結構,原裝是一隻膠味頗重的機,但正適合我這些新手練習,機身頗輕,

原裝電池可正常航道6至7分鐘,自己覺得滿意,分享一些相片給電直新手......

http://youtu.be/lP8azOSmxRQ

bike 發表於 2013-1-9 23:15:29 | 顯示全部樓層
師兄幾錢?
 樓主| bus338 發表於 2013-1-9 23:30:56 | 顯示全部樓層
套裝三仟幾,不過我那部改咗一些升級件.....
littlestep 發表於 2013-1-10 01:49:05 | 顯示全部樓層
金屬dfc 都hi 哂屎, 膠版dfc 真係......呢.....
btw, 論價係ok的, 只係 t6j 同膠槳夾......主要係亞拓o的膠呢.....
sport 版我感覺仲好, pro 版走一次線真係想喊...一開就湯同邊側板
 樓主| bus338 發表於 2013-1-10 07:37:59 | 顯示全部樓層

師兄,這些入門機正合我這類新手練習......
啊甘 發表於 2013-1-10 19:18:03 | 顯示全部樓層
喱套机  極底玩  三千幾好過汁套大陸机都千幾二千
 樓主| bus338 發表於 2013-1-10 19:26:18 | 顯示全部樓層
啊甘 發表於 2013-1-10 19:18
喱套机  極底玩  三千幾好過汁套大陸机都千幾二千

同意........