RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3256|回復: 12
收起左側

My SC8 VS Michael's buggy

RC_BRYAN_RC 發表於 2012-10-2 02:27:47 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
Lali 改Track前還可以比大家留念下。
不過影得都幾振,見意大家不要用Full screen 睇!
影得不好,請不要插,只想給大家有個留念,下次會影好D

我架SC其實追吾到佢,但係Michael 實在太緊張,一影住佢就係甘炒,炒到片中間都見佢唔到Lu

http://youtu.be/cubyMnD4sfc
mansiu 發表於 2012-10-2 03:07:53 | 顯示全部樓層
幾過引,good job

22年 發表於 2012-10-2 12:05:30 | 顯示全部樓層
Well done Bryan!!! 全程無反過車,上大jump時throttle控制得好好!! 聽返SC8e D聲搞到我都好想整返好佢再拎出黎玩,到時同你、大蛇地幾架一齊砌過!!!
16vale 發表於 2012-10-2 13:28:11 | 顯示全部樓層
正就正,不過睇到頭暈
Evo露筍 發表於 2012-10-2 14:16:42 來自手機 | 顯示全部樓層
上左鏡添…………重乜唔cut左最後反車果幾秒呀??
ikesan 發表於 2012-10-2 16:08:04 | 顯示全部樓層
So funny! Man
 樓主| RC_BRYAN_RC 發表於 2012-10-2 16:16:59 | 顯示全部樓層
 樓主| RC_BRYAN_RC 發表於 2012-10-2 16:21:03 | 顯示全部樓層
22年 發表於 2012-10-2 12:05
Well done Bryan!!! 全程無反過車,上大jump時throttle控制得好好!! 聽返SC8e D聲搞到我都好想整返 ...

Thank you!
甘重吾那那聲整返佢,到時用係你地後面用Gopro 影你地跑Track,一定好過引!
 樓主| RC_BRYAN_RC 發表於 2012-10-2 16:24:57 | 顯示全部樓層
16vale 發表於 2012-10-2 13:28
正就正,不過睇到頭暈

Sorry C Hing, 下次會用部好D嘅機影!
又可能係個Roll Cage 太有彈性,所以甘振.
 樓主| RC_BRYAN_RC 發表於 2012-10-2 16:25:57 | 顯示全部樓層

Sorry, I put you on the table
 樓主| RC_BRYAN_RC 發表於 2012-10-2 16:26:46 | 顯示全部樓層
Evo露筍 發表於 2012-10-2 14:16
上左鏡添…………重乜唔cut左最後反車果幾秒呀??

Thanks for picking up the car and the video for me man!!!
PKKC 發表於 2012-10-2 17:05:42 | 顯示全部樓層
Good job!  I could imagine I'm driving on the track...
 樓主| RC_BRYAN_RC 發表於 2012-10-3 00:04:27 | 顯示全部樓層
PKKC 發表於 2012-10-2 17:05
Good job!  I could imagine I'm driving on the track...

Thanks Buddy!