RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1831|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

星星又有新產品 58537 Desert Fielder

txzmxn 發表於 2012-6-4 21:55:54 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
再出 Short course 不過又係用的陳年車架, 睇吾到誠意
星星已經明顯走輸好多條街 lu

AltezzaMak 發表於 2012-6-4 22:01:09 | 只看該作者
又唔像真, 又唔跑得, 唔好預我
longman0072 發表於 2012-6-4 22:02:35 | 只看該作者
TA02 (T)........ 即係 TA02 (Truck 版) ?? 嘩, 佢呢d 走下小爛地都仲得, 19 幾年前車架都可以借勢翻炒........真係服左老孖 la........
monsterken 發表於 2012-6-4 22:08:23 | 只看該作者
我鍾意呀~~~~儲下都好~~~
 樓主| txzmxn 發表於 2012-6-4 22:16:51 | 只看該作者

除左仲有幾架像真車殼既車, 星星既 off road 就離已經無咩可取了
而且其他廠系車殼的範疇已經追緊上離, 吾計硬殼, hpi, axial 等最近的像真 buggy 殼真係睇到都心動
longman0072 發表於 2012-6-4 23:38:44 | 只看該作者
txzmxn 發表於 2012-6-4 22:16
除左仲有幾架像真車殼既車, 星星既 off road 就離已經無咩可取了
而且其他廠系車殼的範疇已經追緊上離,  ...

係ar........ 近排復刻 / 翻炒 舊車殼以已出得太多.......其實 ABC 某D 像真殼都有星星 8-9 成......唔努力D 有機會變 Q 嫂, 成為日本 2 線頭 R/C 品牌 ......  
032rs 發表於 2012-6-4 23:44:02 | 只看該作者
TA02你要la
vcslll 發表於 2012-6-5 05:57:35 | 只看該作者
好心老媽用D好小小嫁車架啦! 現在重用TA02......
python 發表於 2012-6-5 08:00:03 | 只看該作者
啤得出個舊殼好心就印埋張hi lux monster racer或者toyota pre runner 張貼紙啦