RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4799|回復: 18
收起左側

有無師兄想買GPM金屬件?

榮~ 發表於 2012-5-3 21:46:39 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
http://www.gpmracing-parts.com/shop/
因為單買一件運費要$165,之後每件加$10,所以睇下有無師兄夾錢訂!
FAZZ 發表於 2012-5-3 21:55:57 | 顯示全部樓層
乜冇得好似RC媽咁上佢道外賣自取咩? 百幾蚊運費買件pars! 點買呀?
 樓主| 榮~ 發表於 2012-5-3 22:19:17 | 顯示全部樓層
LFY 發表於 2012-5-3 23:09:52 | 顯示全部樓層
佢地好似都做門巿架喎,你試下打電話問下
Corporate Headquarters:

GPMRACING-PARTS.COM
Room E, Block 7C, 7/F, Tai Chi Factory Bldg., 25-29 Kok Cheung Street, Tai Kok Tsui, Kowloon, Hong Kong

Phone: (852) 3101-9282
Fax: (852) 3101-0010       
LFY 發表於 2012-5-3 23:11:43 | 顯示全部樓層
或者你睇下RC媽,佢地都有佢啲嘢賣
 樓主| 榮~ 發表於 2012-5-4 09:22:14 | 顯示全部樓層
LFY 發表於 2012-5-3 23:09
佢地好似都做門巿架喎,你試下打電話問下
Corporate Headquarters:

唔該師兄!
我問過佢話無自取啊!
 樓主| 榮~ 發表於 2012-5-4 09:24:17 | 顯示全部樓層
LFY 發表於 2012-5-3 23:11
或者你睇下RC媽,佢地都有佢啲嘢賣

我都睇過rcmart係無既!
pma 發表於 2012-5-4 09:42:32 | 顯示全部樓層
榮~ 發表於 2012-5-4 09:24
我都睇過rcmart係無既!

I received  email before about his showroom and you may try to buy at following address.

Showroom Address:
RM2204 Prosper Commercial Bldg
9 Yin Chong St, MK
tel: 23329477
 樓主| 榮~ 發表於 2012-5-4 09:57:40 | 顯示全部樓層
pma 發表於 2012-5-4 09:42
I received  email before about his showroom and you may try to buy at following address.

Showro ...

我打去問下先!唔該晒師兄!
NICKELHUNG 發表於 2012-5-24 12:04:31 | 顯示全部樓層
GPM質量OK嗎? 以前好像不太好
wanmore 發表於 2012-5-31 00:24:28 | 顯示全部樓層
不太好
zeda 發表於 2012-6-13 08:57:51 | 顯示全部樓層
榮~ 發表於 2012-5-4 09:57
我打去問下先!唔該晒師兄!

有沒有消息
B仔 發表於 2012-6-13 09:15:33 | 顯示全部樓層
回復 榮~ 的帖子

有部份舖頭仲有代售gpm零件的,可以要求代訂,但必須先問清楚價格。
B仔 發表於 2012-6-13 09:15:33 | 顯示全部樓層
回復 榮~ 的帖子

有部份舖頭仲有代售gpm零件的,可以要求代訂,但必須先問清楚價格。
cytnet 發表於 2012-6-13 09:20:10 | 顯示全部樓層
回復 榮~ 的帖子

咁咪唔好買佢囉咁簡單
 樓主| 榮~ 發表於 2012-6-13 17:43:13 | 顯示全部樓層
B仔 發表於 2012-6-13 09:15
回復 榮~ 的帖子

可否告訴我那些鋪頭有代訂!
 樓主| 榮~ 發表於 2012-6-13 17:46:48 | 顯示全部樓層

打去問左!答案係要訂貨,價錢還比網上標價貴左!
101ROADBAR 發表於 2012-6-19 23:36:27 | 顯示全部樓層
榮~ 發表於 2012-6-13 17:46
打去問左!答案係要訂貨,價錢還比網上標價貴左!

試下呢間, 除GPM外都有賣好多土炮野, 但只限郵寄.

www.asiatees.com
Monday to Friday 10am to 6pm HKT or Saturday 10am to 2pm : 852-2886-0618
 樓主| 榮~ 發表於 2012-6-19 23:43:54 | 顯示全部樓層
101ROADBAR 發表於 2012-6-19 23:36
試下呢間, 除GPM外都有賣好多土炮野, 但只限郵寄.

www.asiatees.com

Thx!等我睇下先!