RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6421|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

像真suv

txzmxn 發表於 2005-12-30 00:13:38 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
好想擁有一部 tamiya 的像真硬殼 suv/pickup truck, 我見的拍賣網仍有得賣, 但價格就

大家有冇收到消息 tamiya 會否 re-release 其中一些 suv/pickup truck 呢?
還是我要去bid貴野? 須然好喜歡但好似又唔係好抵...(困腦中)...
AMAT 發表於 2005-12-30 00:28:19 | 只看該作者
原帖由 txzmxn 於 2005-12-30 12:13 AM 發表
好想擁有一部 tamiya 的像真硬殼 suv/pickup truck, 我見的拍賣網仍有得賣, 但價格就

大家有冇收到消息 tamiya 會否 re-release 其中一些 suv/pickup truck 呢?
還是我要去bid貴野? 須然好喜歡但好似又唔係 ...

嗯.....要唔要JEEP?哈!
B仔 發表於 2005-12-30 06:17:42 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2005-12-30 12:28 AM 發表

me too...
 樓主| txzmxn 發表於 2005-12-30 07:16:57 | 只看該作者
想要你部 pajero 多啲!
B仔 發表於 2005-12-30 07:19:00 | 只看該作者
原帖由 txzmxn 於 2005-12-30 07:16 AM 發表
想要你部 pajero 多啲!

pm tell to amat la!
mikewu 發表於 2005-12-30 10:27:48 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2005-12-30 12:28 AM 發表

I do want a Jeep!  Are you selling the green one?  PLEASE?
crazyed30000 發表於 2005-12-30 11:48:36 | 只看該作者
Hi AMAT ,
Are you sell the Jeep ?
B仔 發表於 2005-12-30 12:58:42 | 只看該作者
which one sin?
mikewu 發表於 2005-12-30 13:16:06 | 只看該作者
I want the Jeep!  If you are selling, please let me know.
B仔 發表於 2005-12-30 13:17:51 | 只看該作者
原帖由 mikewu 於 2005-12-30 01:16 PM 發表
I want the Jeep!  If you are selling, please let me know.

i ask amat sin la!
AMAT 發表於 2005-12-30 13:22:11 | 只看該作者
PAJERO不賣的.但我知有人有個未噴O既JEEP殼要賣.....哈哈!
留意,不連車架~
B仔 發表於 2005-12-30 13:25:32 | 只看該作者
原帖由 txzmxn 於 2005-12-30 12:13 AM 發表

還是我要去bid貴野? 須然好喜歡但好似又唔係 ...

暫時都未有消息喎,我之前都用左兩仟蚊幫人買左兩部jeep啦,其實價錢都已比e-bay平左好多架啦
AMAT 發表於 2005-12-30 13:42:46 | 只看該作者
砌好果架JEEP就一定唔賣喇,PAJERO就更加一百份之一百唔會賣添~!

有個JEEP殼,未噴,係要配返個車殼,邊個有興趣咪開個價嚟聽聽囉~!

PAJERO唔駛講係我最鍾意一定唔會賣啦,架JEEP應承過人好好照顧嗎!一樣唔可以賣O既~!嘿!
 樓主| txzmxn 發表於 2005-12-30 20:11:19 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2005-12-30 01:22 PM 發表
PAJERO不賣的.但我知有人有個未噴O既JEEP殼要賣.....哈哈!
留意,不連車架~

咁知唔知有人會賣 pajero 殼/ isuzu mu殼?
因為我而家有架 touareg.
 樓主| txzmxn 發表於 2005-12-30 20:23:10 | 只看該作者
原帖由 B仔 於 2005-12-30 01:25 PM 發表

暫時都未有消息喎,我之前都用左兩仟蚊幫人買左兩部jeep啦,其實價錢都已比e-bay平左好多架啦

2部 共$2000 (used??)
or
2部 x $2000 each (nib??)

我喜歡pajero及isuzu mu/type-x 是因為她們除了body像真 還有suspension也剛好和真車相似(前獨立後直軸),
可是jeep的真車是(前後直軸)所以感覺上無咁真(雖然body好靚)

這是個人的執著很難放得開...
AMAT 發表於 2005-12-30 23:56:19 | 只看該作者
原帖由 txzmxn 於 2005-12-30 08:23 PM 發表

2部 共$2000 (used??)
or
2部 x $2000 each (nib??)

我喜歡pajero及isuzu mu/type-x 是因為她們除了body像真 還有suspension也剛好和真車相似(前獨立後直軸),
可是jeep的真車是(前後直軸)所以感覺上無 ...

呵呵~!咁冇計啦~!呵呵!
AMAT 發表於 2005-12-31 14:36:53 | 只看該作者
 樓主| txzmxn 發表於 2005-12-31 23:11:07 | 只看該作者
綺...之前咪好似有架 pajero metaltop o既? 還是我記錯?
AMAT 發表於 2006-1-1 01:37:22 | 只看該作者
原帖由 txzmxn 於 2005-12-31 11:12 PM 發表
綺...之前咪好似有架 pajero metaltop o既? 還是我記錯?

係.係有METAL TOP,硬殼嚟.
always 發表於 2006-1-1 19:47:39 | 只看該作者
香港可以申请购买车壳,我买了2个软壳的PAJERO,但是忘了买贴纸,昏倒。手头没有DC,不然拍出来。