RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 卍亮卍
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(代友)代造1/14 機場刺針式消防車 [只限一部]{HOLD]

關閉 [複製鏈接]
nicelyman 發表於 2012-4-14 17:35:28 | 只看該作者
來個"十卜"樓主~~~:victory:
ericyeung78 發表於 2012-4-14 17:46:57 | 只看該作者
仲講話自己係男子漢,但係又唔夠膽用自己名黎講野,咁同D鼠竊狗盜有咩分別
nicelyman 發表於 2012-4-14 18:23:34 | 只看該作者

係咩~~咁自己係宅男姐~~都唔駛拖埋其他人ka~~人地有無話想同佢一樣比人叫宅男先~~
Tomchanchan 發表於 2012-4-14 18:27:29 | 只看該作者

你講得岩丫價值觀係好個人,我係讚同你的,一開始只係問佢幾條問題,冇須要答其他與問題冇關既事情先回答既,係男人,一就一二就二。
有點我又不認同你的,係討論區開post,人人皆可留言,,不喜歡既可以set權限,pm也行
宅男是論壇內一位師兄既網名,不是我在抵毀他,
其實我很欣賞你用咁大篇幅回應,至少係有用心,至於岩同錯係冇絕對,我和你既出發點不同,
不你最後呢個post都係尋不住氣,爆粗,若果你下次回文心平氣和就更好
chukamchunhkac 發表於 2012-4-14 18:28:29 | 只看該作者
nicelyman 發表於 2012-4-14 18:23
係咩~~咁自己係宅男姐~~都唔駛拖埋其他人ka~~人地有無話想同佢一樣比人叫宅男先~~

哎,佢(tomchanchan)講緊整巴士果個個網名叫宅男呀,唔係(tomchanchan)叫宅男1而叫埋整巴士果個做宅男2
nicelyman 發表於 2012-4-14 18:28:34 | 只看該作者
Tomchanchan 發表於 2012-4-14 16:28
回復 angel_welsper 的帖子

既然你覺得係小學生問題,為何咁簡單都不答,係就係唔係就唔係,

你比個原因我地點解樓主要回應你果d質詢性問題先~~如果合理的話~~我支持你ka~~我都叫樓主回應你所有問題~但如果你想唔到~~~你就唔好再阻人地個post啦~~我好想觀賞下樓主的手工同技術~~因為呢度真係唔係你"主場law~"
 樓主| 卍亮卍 發表於 2012-4-14 18:31:41 | 只看該作者
nicelyman 發表於 2012-4-14 18:28
你比個原因我地點解樓主要回應你果d質詢性問題先~~如果合理的話~~我支持你ka~~我都叫樓主回應你所有問題~ ...

師兄..佢要問D問題...都答左佢啦..係佢自己係都要問埋D白X問題
nicelyman 發表於 2012-4-14 18:55:34 | 只看該作者
OK~咁大家都可以收隊同CLOSE FILE~~唔駛再理啦~~大家等你出圖~~我地等睇嘢~~努力呀~~有時間教下我呀~~THX~~HAHA
Tomchanchan 發表於 2012-4-14 19:56:20 | 只看該作者

回復 nicelyman 的帖子

你賣一件貨,你也會舉出件貨既selling point,行內人會稱為FAB
你係鴨記買部雜廠hi phone,個selling point係因為個價值平,而吸引到你去買,但係你就不要期望佢既有影相功能,千萬像素,可能好易hand 機和好多死點,冇任何保障,冇得换冇得退。
而你去百老滙買大廠出既電話,selling point係有保養,sales教點用態度好,七日有壞包換等,你會對件貨有信心,先至會買。係咪?你問sales部機邊度生產,佢唔會左瞞右瞞,又話你係度玩野,直接說出產地便是啦,你問佢部機有冇得影相,有就有冇就冇。這些沒有得朦運過關,
要做大廠or鴨記貨是樓主選擇的,答案已經呼之欲出,我既問題跟本就不是為難他,如果佢答得好,賺既係佢,唔係我,相反佢連自己既sellingpoint都講唔出,好似我問過他部車有咩功能,佢沒有直接答我,我再問他先講出部車完來有射水功能,那個價錢就較為合理了。而家到最後,我係冇任何損失,相反損失只係佢。又舉個例,如果出無線櫃燈個師兄,好似樓主咁,你估佢會唔會可以出到咁多個版本, 會不會客似雲來?
我出咁多個post, 我冇攻擊過樓主d咩, 係樓主不停攻擊我, 又反映到d咩?

Tomchanchan 發表於 2012-4-14 20:01:48 | 只看該作者

一個好既問題
Tomchanchan 發表於 2012-4-14 20:18:20 | 只看該作者

你可以睇返我dpost, 我全部係討論架車, 而樓主, 我節錄了幾句
我隨時奉陪
洗咩同你客氣
呢條友分明搞事搞非啦
而你想問? 下世先啦...
係佢自己係都要問埋D白X問題

邊個玩野, 你有眼見,

nicelyman 發表於 2012-4-14 20:39:34 | 只看該作者
一個人覺得有問題。你可覺得人地針對你。兩個人覺你有問題。你可說人地兩個夾埋。三個人都覺得你有問題。你係要好好檢討一下你自己。而你都想下你的態度如何。人家對你都是如何。你可說自己無問題咩。唔好再撐啦。只會令其他人覺得你有問題。
Tomchanchan 發表於 2012-4-14 20:47:39 | 只看該作者

你睇清楚#32, 我打咩, 係樓主回我個post後我冇改過
Tomchanchan 發表於 2012-4-14 20:49:53 | 只看該作者

人家打你, 係咪可以打返人?
wyman18 發表於 2012-4-14 20:54:58 | 只看該作者
唔好嘈啦,我地呢巴士post 沉哂底啦!
Tomchanchan 發表於 2012-4-14 20:55:41 | 只看該作者

你比個原因我地點解樓主要回應你果d質詢性問題先~~如果合理的話~~我支持你ka~~我都叫樓主回應你所有問題~但如果你想唔到~~~你就唔好再阻人地個post啦~~我好想觀賞下樓主的手工同技術~~因為呢度真係唔係你"主場law~"
???
Dork 發表於 2012-4-14 21:02:55 | 只看該作者
Tomchanchan 發表於 2012-4-14 20:55

你比個原因我地點解樓主要回應你果d質詢性問題先~~如果合理的話~~我支持你ka~~我都 ...

你講的說話好有道理
Tomchanchan 發表於 2012-4-14 21:15:32 | 只看該作者
回復 Dork 的帖子

師兄, 唔好意思呀, 紅色個d字唔係我打架, 係#72果位師兄打架, 我只係重複佢打既野
Dork 發表於 2012-4-14 21:18:53 | 只看該作者
Tomchanchan 發表於 2012-4-14 21:15
回復 Dork 的帖子

師兄, 唔好意思呀, 紅色個d字唔係我打架, 係#72果位師兄打架, 我只係重複佢打既野:hands ...

我睇完你們的post
我話你講的說話很有道理
Tomchanchan 發表於 2012-4-14 21:20:33 | 只看該作者
回復 Dork 的帖子

多謝你