RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 8415|回復: 57
收起左側

大尾督 = 籍詞撐艇仔,實則用架拖船拖住艇仔行he~he~

cardo 發表於 2012-1-28 14:26:26 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
係我一直想試下同感受下的~!!
外國就有睇過片人地咁玩....
所以我等陣都去嘗試下
自由人 發表於 2012-1-28 14:46:07 | 顯示全部樓層

一陣去........打鑊你...唔預埋我... _ 師傅 係加州玩過喇.... 拖船拖艇仔....記得影相出 POST 呀....聽日唔好遲到........
 樓主| cardo 發表於 2012-1-28 15:11:55 | 顯示全部樓層
都唔知果度人地俾唔俾咁玩....
等陣衝入去試下!
唔俾就........
自由人 發表於 2012-1-28 15:17:35 | 顯示全部樓層
cardo 發表於 2012-1-28 15:11
都唔知果度人地俾唔俾咁玩....
等陣衝入去試下!
唔俾就........

D人唔會理你啦..... 扒艇仔果度 有人放船嫁...
alanalan_27 發表於 2012-1-28 15:37:48 | 顯示全部樓層
咁堅 記得post相呀 係幾點到 等我飛車入去
cytnet 發表於 2012-1-28 15:51:06 | 顯示全部樓層
拉唔拉得郁架.....成功的話比D相黎比大家睇下
自由人 發表於 2012-1-28 16:48:17 | 顯示全部樓層
cytnet 發表於 2012-1-28 15:51
拉唔拉得郁架.....成功的話比D相黎比大家睇下

1, 2 個人 坐可以拉到...有人試過,,,
自由人 發表於 2012-1-28 17:53:50 | 顯示全部樓層
          哼"   唔叫我去玩.....
  小心你隻雀仔跌落水, 跌落水, 跌落水,被水沖去.....口合...口合...
口合....口合"
jackyming. 發表於 2012-1-28 19:44:35 | 顯示全部樓層
我係加洲個魚塘試過,拖果隻船成架車咁大,我仲坐左上船玩
alanalan_27 發表於 2012-1-28 22:34:09 | 顯示全部樓層
回復 自由人 的帖子

仲未有相喎  ,唔通真係跌落水
alanalan_27 發表於 2012-1-28 22:35:17 | 顯示全部樓層
真係得的話我都想試吓
自由人 發表於 2012-1-28 22:51:17 | 顯示全部樓層
alanalan_27 發表於 2012-1-28 22:34
回復 自由人 的帖子

仲未有相喎  ,唔通真係跌落水

佢去左街..睇野夜D啦,,,.問左佢好好玩...玩得好開心......
alanalan_27 發表於 2012-1-28 23:34:57 | 顯示全部樓層
回復 自由人 的帖子

哦...................叫佢怏D  post 相啦 頸都長啦
 樓主| cardo 發表於 2012-1-28 23:56:18 | 顯示全部樓層

^^大家放心~!! 雖然發生電線過而燒溶咗一節電線~!!
但經搶修之後又可以繼續拉~!!
最搞笑係D一家大細及岸邊D釣魚客都大讚"嘩~真係得架? 好過癮呀~!!"
隔離船D後生仔女大叫"喂~拉埋我地果架丫

因為剛回到家~!! 等我整理一下D片及照片馬上UPLOAD上來!!
shvictor 發表於 2012-1-28 23:58:41 | 顯示全部樓層
正播,   再唔係用兩架港拖同時並排拉
 樓主| cardo 發表於 2012-1-29 00:21:38 | 顯示全部樓層
shvictor 發表於 2012-1-28 23:58
正播,   再唔係用兩架港拖同時並排拉

都好喎~
不過話時話都幾難操控~!!
船頭左右fing~
JerryLeung12 發表於 2012-1-29 01:24:37 | 顯示全部樓層
cardo 發表於 2012-1-28 23:56
^^大家放心~!! 雖然發生電線過而燒溶咗一節電線~!!
但經搶修之後又可以繼續拉~!!
最搞笑係D一家 ...

Wa Cardo, very dangerous wow.. i think is very funny, but motor loading extremly high ga, HAHA
 樓主| cardo 發表於 2012-1-29 01:29:44 | 顯示全部樓層

下午玩到日落~
租架二人小艇-每一小時$30。
我平時在屯門池一蕭電玩到2~3小時~
今次拖住存小艇只捱到45分鐘左右已經冇電~
剛剛好夠拖返埋碼頭

有片睇喇~
http://www.youtube.com/watch?v=avtAO0xkAHs&feature=youtu.be

樓主| cardo 發表於 2012-1-29 01:31:07 | 顯示全部樓層
JerryLeung12 發表於 2012-1-29 01:24
Wa Cardo, very dangerous wow.. i think is very funny, but motor loading extremly high ga, HAHA

平時在屯門池普通行都冇事~
一用FULL POWER 即刻出事~
鋒鋒 發表於 2012-1-29 02:06:32 | 顯示全部樓層
好正!!!!!!拖住艇仔都行得好快