RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: keithlaw
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我架 MR-03 正唔正常?

Tat-tat 發表於 2011-12-29 22:37:13 | 只看該作者

T 板厚同薄都唔會影車高,因為摩打座同車身係放响 T 板既同一面上面。
你諗下

下次買過另一個摩打座啦,不過你買之前問清楚店長或玩開既人兄啦。
去車場睇吓,問吓,都係唔錯既選擇。
HN577 發表於 2011-12-29 22:50:56 | 只看該作者
Tat-tat 發表於 2011-12-29 22:37
T 板厚同薄都唔會影車高,因為摩打座同車身係放响 T 板既同一面上面。
你諗下

配過個查查咪得最好當然係做D功夫用返宜家果個啦...其實好似佢7樓果張圖咁裝用落應該都冇咩問題丫....一個短陣MM座好貴架....
 樓主| keithlaw 發表於 2011-12-30 08:39:03 | 只看該作者
Tat-tat 發表於 2011-12-29 22:37
你諗下

我買之前已經問過車場, 我當然想買PN... 奈何賣既地方唔多, 店長又唔熟 mini-z.....
邊間有service 就同邊間買啦....所以買左atomic.

點解要換魔打座?? 換查查唔得???
 樓主| keithlaw 發表於 2011-12-30 08:39:53 | 只看該作者
HN577 發表於 2011-12-29 22:50
配過個查查咪得最好當然係做D功夫用返宜家果個啦...其實好似佢7樓果張圖咁裝用落應該都冇咩問題丫....一 ...

我都係想換查查多D....
不過我今日上車場試下架車先.