RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: markpkyou
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手想換支m11x

Allan007 發表於 2011-10-27 20:33:35 | 只看該作者

其實呢家野,睇落就過癮,不過我諗你玩兩轉之後就拆都拆唔切。一架車始終越簡潔越好。
mathew97726 發表於 2011-10-27 20:55:30 | 只看該作者
Allan007 發表於 2011-10-27 20:33
其實呢家野,睇落就過癮,不過我諗你玩兩轉之後就拆都拆唔切。一架車始終越簡潔越好。

明白明白
我都應該會裝一排,但速度果個應該會好快拆因為我想像到佢所謂測速會煩成點, I mean 要入數據落去計數, 同埋根本玩緊車就唔會得閒望落枝控度睇幾快 - - 隨時一望之後就"砰"一聲
溫度就有用d ^^ 希望準d
 樓主| markpkyou 發表於 2011-10-27 22:49:31 | 只看該作者
原裝有連埋...咁又要另外買!?
sam42 發表於 2011-10-28 00:56:00 | 只看該作者
markpkyou 發表於 2011-10-27 22:49
原裝有連埋...咁又要另外買!?

呢D 野冇用嫁~你玩緊車跟本唔會望~~所以見到邊支頂級控最想要~就買邊支啦~~去到最高位就唔會再追嫁啦XD~~~~
區旗仔 發表於 2011-10-28 04:57:04 | 只看該作者
uchifong 發表於 2011-10-25 21:23
如果你真係有心想知得比較詳盡d...你可以上網去down 份 m11x ge 說明書黎睇睇....同你支控ge說明書比較比 ...

中文說明書 邊度有....我需要 圖大小小~~~
我見大陸rc fan有  不過圖好小~想放大d字又蒙~~~
 樓主| markpkyou 發表於 2011-10-29 08:35:35 | 只看該作者
我都找了好耐都找不到中文說明書。