RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3843|回復: 18
收起左側

專營 Hyperion EOS 系列各款charger

milkboy 發表於 2011-10-5 11:52:58 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

專營 Hyperion EOS 系列各款差機 !!
型號有~~~~~~
EOS 0606i AC/DC
EOS 0720i NET 3 AD
EOS 0615i DUO3+ (祇餘少量現貨)(雙輸出)
EOS 1420i NET 3
EOS 0720i SDUO3 (雙輸出)
EOS 0730i Net3

所有差機直接由Hyperion之香港特許代理商 Elite Hobby 直接提供保養及維修(可參考以下網址)
http://www.hyperion-world.com/wheretobuy/
有單有據及機身上蓋有代理印鑑,保證行貨,配件全齊。
經代理出售之差機可享有一年內壞機一換一,免費換機服務,免費檢查及update firmware, 及一年保養期後,如壞機而未能夠進行維修時以優惠價購買新機。
註:如非香港代理之行貨,不能享受一年內壞機一換一換機服務,並需要檢查或維修時繳付費用$300及update firmare 費用$100。非一般平價水貨可比 !!  我們亦歡迎向非行貨之客戶提供維修及檢查,但需收取上述費用以保障購買了行貨之客戶 !!

有興趣既可以PM我留電話或請電 6628 3669 (偉 milkboy) 聯絡我有關詳情,thanks

威威 發表於 2011-10-14 23:27:43 | 顯示全部樓層
coolcooleric 發表於 2011-10-15 12:01:27 | 顯示全部樓層
How much for EOS 0720i SDUO3 (雙輸出)
這個最好的嗎?
 樓主| milkboy 發表於 2011-10-15 17:22:56 | 顯示全部樓層
回復 coolcooleric 的帖子

呢款係Hyperion雙輸出,最高型號,可以講係最好 !!
MATHEWCAT 發表於 2011-10-15 18:09:07 | 顯示全部樓層
michealp 發表於 2011-10-16 11:14:48 | 顯示全部樓層

代理印鑑是印 elite hobby 既印??
如果萬一壞左, 係經你地去整,定可以自己去 elite hobby到整?
同埋張單是由 elite hobby 出定點呢?
thx
 樓主| milkboy 發表於 2011-10-16 12:10:34 | 顯示全部樓層
係,無錯,部機係直接由elite hobby發出,印鑑同收據都係elite hobby既,部機有問題可直接交回elite hobby 維修,thanks
tekin708 發表於 2011-10-16 20:43:35 | 顯示全部樓層
如果唔係人為損壞,係唔係一年內免費一換一??如果無貨換,是否加錢換最新型號??
 樓主| milkboy 發表於 2011-10-17 06:16:28 | 顯示全部樓層
回復 tekin708 的帖子

係,無錯 !!
michealp 發表於 2011-10-19 21:35:07 | 顯示全部樓層
milkboy 發表於 2011-10-16 12:10
係,無錯,部機係直接由elite hobby發出,印鑑同收據都係elite hobby既,部機有問題可直接交回elite hobby  ...

但聽說我的朋友早排買左部,蓋印的只是 " EAGLE POWER SHOP"
單上既都係" EAGLE POWER SHOP"
是攪錯了嗎?
 樓主| milkboy 發表於 2011-10-20 02:13:19 | 顯示全部樓層
eagle power 亦為行貨,都係同elite hobby 取貨,請放心
auhoi00 發表於 2011-10-20 04:05:29 | 顯示全部樓層
幾多錢?
ikesan 發表於 2011-10-20 09:11:52 | 顯示全部樓層
請問EOS 0720i SDUO3 (雙輸出)幾錢?
wang126 發表於 2011-10-20 09:27:54 | 顯示全部樓層
請問EOS 0606i AC/DC幾錢???
這充電器還要另加火牛嗎???
hkpchung 發表於 2011-10-24 13:38:35 | 顯示全部樓層
請報價?
auhoi00 發表於 2011-11-22 04:54:14 | 顯示全部樓層
EOS 0606i AC/DC 各幾錢?
ballpaulmo 發表於 2011-11-29 02:46:37 | 顯示全部樓層
請問EOS 0720i SDUO3 (雙輸出)幾錢?
auhoi00 發表於 2011-11-30 18:41:18 | 顯示全部樓層
EOS 0615i DUO3+  ,  是否雙輸出? 幾多錢?
kennethwsl 發表於 2011-12-29 21:33:10 | 顯示全部樓層
Hyperion EOS 0720i NET3 AD is with build in power supply?
How much will that cost?
Thanks.