RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3050|回復: 10
收起左側

[求助] 最平 4.5T 有感套裝

maxchow 發表於 2011-8-3 12:56:34 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
想買多套 ESC + 4.5T 裝落部 Sakura 度,
唔使靚,只想要 work 及大熱天時唔燒

師兄有無推介及幾 $$ 呢?
Thz !!
mathew97726 發表於 2011-8-3 13:06:52 | 顯示全部樓層

如果我買呢...因為自已知識有限 我都係會買Hobbywing 120A +4.5T
因為我覺得HW都應該係價錢都質量最平衡 最正常 價錢唔平唔貴 質量唔係頂級但亦絕對唔係差-_-
以上只係小弟已有知識總結下來的個人愚見 有所錯誤請CHing指教!
Noir.KAZE 發表於 2011-8-3 13:29:11 | 顯示全部樓層
mathew97726 發表於 2011-8-3 13:06
如果我買呢...因為自已知識有限 我都係會買Hobbywing 120A +4.5T
因為我覺得HW都應該係價錢都質量最平衡 ...

電變OK
4.5T motor可以諗下SP,熱量比較上低
mathew97726 發表於 2011-8-3 13:31:14 | 顯示全部樓層
Noir.KAZE 發表於 2011-8-3 13:29
電變OK
4.5T motor可以諗下SP,熱量比較上低

SP我又唔識啦
大話星 發表於 2011-8-3 13:39:19 | 顯示全部樓層
Team Power 都唔差~
 樓主| maxchow 發表於 2011-8-3 13:43:13 | 顯示全部樓層
大話星 發表於 2011-8-3 13:39
Team Power 都唔差~

XPS- Pro 有無套裝的?
同大約幾 $$ 呢?
Thz ar !!
chrischu 發表於 2011-8-3 13:43:51 | 顯示全部樓層

4.5T 都好快 我隻先11.5 T
 樓主| maxchow 發表於 2011-8-3 13:44:56 | 顯示全部樓層
mathew97726 發表於 2011-8-3 13:06

係一個好選擇,
120A + 隻 4.5T 千一蚊走唔甩,
平玩唔知邊隻好。
chrischu 發表於 2011-8-3 13:48:30 | 顯示全部樓層

讚好,!
mathew97726 發表於 2011-8-3 13:51:08 | 顯示全部樓層

THXTHXTHX! 多謝支持!
mathew97726 發表於 2011-8-3 13:52:04 | 顯示全部樓層
maxchow 發表於 2011-8-3 13:44
係一個好選擇,
120A + 隻 4.5T 千一蚊走唔甩,
平玩唔知邊隻好。

但有CHING話HW摩打既價錢可以有更好選擇! 所以建議HW120a配另一更好摩打