RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3297|回復: 12
收起左側

請問dnano車埸仲有咩款選擇Y???

kkabc_kam 發表於 2011-5-26 20:47:50 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
各位ching, 請問dnano車埸仲有咩款選擇Y???
 樓主| kkabc_kam 發表於 2011-5-26 21:11:17 | 顯示全部樓層
因為我星期六想去買車, 所以想睇定有咩款選擇先^^
kevt2005 發表於 2011-5-26 21:49:51 | 顯示全部樓層
http://www.kyosho.com/eng/produc ... &sx=&page=1
有齊所有款,但喺車場未必一定有齊。
 樓主| kkabc_kam 發表於 2011-5-26 22:09:57 | 顯示全部樓層
我都知車場未必有齊,所以想問問車場仲有甚麼選擇??
kevt2005 發表於 2011-5-26 22:39:44 | 顯示全部樓層
你可以打電話上去問
photocatcher 發表於 2011-5-27 01:57:30 | 顯示全部樓層
有大牛
TLMO 發表於 2011-5-27 02:32:17 | 顯示全部樓層
F40, Enzo, Delta, 962, 787
 樓主| kkabc_kam 發表於 2011-5-27 09:38:37 | 顯示全部樓層
咁如果日本車呢, 同埋如果未玩過好唔好玩日本車Y??
寇仲 發表於 2011-9-20 23:31:33 | 顯示全部樓層
想問那裡有得玩DNANO,因覺我細細部好CUTE
kevt2005 發表於 2011-9-21 08:35:23 | 顯示全部樓層
回復 寇仲 的帖子

你可以上MMS場睇睇,我同幾個玩開dnano嘅師兄間中會一齊玩。雖然而家多數玩mini-z.
sepsep 發表於 2011-9-21 12:57:05 | 顯示全部樓層
回復 kevt2005 的帖子

咁請問MMS會唔會仲有得賣dnano?
kevt2005 發表於 2011-9-22 01:31:45 | 顯示全部樓層
回復 sepsep 的帖子

新車應該冇,二手好似有部大牛喺度,但冇留意幾錢。另外我喺廣華街見過有新車賣,不過係幾星期前。我估依家都有,因為好少人買。二手嘅話,你可以留意吓二手買賣區,間中都會有人放。
sepsep 發表於 2011-9-22 10:42:41 | 顯示全部樓層
回復 kevt2005 的帖子

kws有無大概位置  唔該曬ching!

近排買左架tomy buggy不能自拔.... 張我多年前的rc毒又燃點起..
MR-01,Epoch 1/43 通通巢出黎玩.... 原來現在rc通通行lipo,2.4ghz...