RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1561|回復: 13
收起左側

師兄幫幫手

hkma2d29 發表於 2011-4-23 21:50:01 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
師兄,我係Newbie,想玩油車,請問這架2手油車好唔好?
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1126679847
move 發表於 2011-4-23 22:01:38 | 顯示全部樓層
nti1 good
 樓主| hkma2d29 發表於 2011-4-23 22:28:24 | 顯示全部樓層
咁這個賣家這個價合理嗎?佢D零件好嗎?
 樓主| hkma2d29 發表於 2011-4-24 02:48:43 | 顯示全部樓層
help!!!
DicksonGlacier 發表於 2011-4-24 07:53:39 | 顯示全部樓層
$2500 我覺得合理 只差氣油、火咀筆同燵箱 當然重有得殼啦!
 樓主| hkma2d29 發表於 2011-4-24 12:04:08 | 顯示全部樓層
rolocktim 發表於 2011-4-24 13:11:33 | 顯示全部樓層
回復 hkma2d29 的帖子

都係個句   買2手野 要check得好清楚   唔係好易中招
 樓主| hkma2d29 發表於 2011-4-24 13:31:45 | 顯示全部樓層
rolocktim 發表於 2011-4-24 13:11

都係個句   買2手野 要check得好清楚   唔係好易中招

師兄,有D咩要注意?我係New Hand!!!
rolocktim 發表於 2011-4-24 14:37:41 | 顯示全部樓層

我唔係玩開油車的 你要問玩開油車ge c hing  不過我之前講果d係買二手要注意
rolocktim 發表於 2011-4-24 14:40:31 | 顯示全部樓層
之前有d c hing買2手電車    買果陣佢試ok    返黎之後發現有野爛左     打去問賣果個c hing 佢就話試果陣冇事架wor  點知係咪你整爛左   你都吹佢唔脹
ozone 發表於 2011-4-24 15:17:35 | 顯示全部樓層
hkma2d29 發表於 2011-4-23 08:50
師兄,我係Newbie,想玩油車,請問這架2手油車好唔好?
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction ...

都係過句! 新手最好買新嘢.
呢個價補多小小就全新車, 除非你想要2手車
cheukhei 發表於 2011-4-24 16:10:28 | 顯示全部樓層
我覺得就算買二手嘢都去鋪頭買二手嘢,起碼都有得跟
DicksonGlacier 發表於 2011-4-24 16:21:00 | 顯示全部樓層
二手野返到來多多少少都要執!如果冇d玩開油車嘅朋友幫你睇。真係買新好好多

就算係全新車都有機會裝得唔好。
 樓主| hkma2d29 發表於 2011-4-24 20:01:04 | 顯示全部樓層
唔該師兄們