RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3281|回復: 15
收起左側

睇左之後我唔係咁夠膽夜晚開車

maxchow 發表於 2011-4-12 00:29:42 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

D人飛車無性的。
http://www.youtube.com/watch?v=b1LBDeYjMyc
過機隧睇到心都寒埋。
痴線 234 km
http://www.youtube.com/watch?v=fldNvr4LZiY

hinwong 發表於 2011-4-12 01:05:30 | 顯示全部樓層
回復 maxchow 的帖子

第一條片堅好多...咁渣法 心跳都快d...
rcbuni 發表於 2011-4-12 15:18:17 | 顯示全部樓層

咁多人死唔見佢死!!  
法律制裁唔到, 快d自己撞山啦,
唔好死喎, 要癱左死剩把口做廢人,
路都行唔到, 等佢快啦拿
唔駛係條街度連累人累物
mikewu 發表於 2011-4-12 16:30:19 | 顯示全部樓層

I have a friend who is in his 20s who street raced and ended up just like you said... 癱左做廢人.....  
Drive safe!!   
rcbuni 發表於 2011-4-13 10:01:39 | 顯示全部樓層

回復 mikewu 的帖子

I like!  God Bless him

最重要係不要禍及其他道路使用者

Drive Safe & Drive with Respect!
星野一義 發表於 2011-4-13 10:24:24 | 顯示全部樓層
又快又慢一D都唔好玩,如果真係有料去落賽車場鬥車啦~!
當有意外就累人累物...
BMW2011 發表於 2011-4-13 11:07:55 | 顯示全部樓層
罷明砌緊車
清清 發表於 2011-4-13 12:11:37 | 顯示全部樓層
第一條片令我諗起十幾廿年前我同佢地無分別,
以我所睇佢地應該正出發去九灣等待大皮開波!
第二條片我點睇都唔覺有234km,最多200km!
chanknono 發表於 2011-4-13 17:08:44 | 顯示全部樓層
快=有技術
我想問邊個有車牌司機5識快
NINEDOWN 發表於 2011-4-13 22:12:29 | 顯示全部樓層

佢係唔係要打格仔係個車牌都呢好明顯出左個車牌

實比police 捉

不過我仲意d車速 但我自己唔會咁樣渣車
mikewu 發表於 2011-4-15 14:57:23 | 顯示全部樓層
rcbuni 發表於 2011-4-13 10:01
回復 mikewu 的帖子

I like!  God Bless him

Unfortunately he was the passenger..... not the driver.....   The driver walked away with minor scartches......  
rcbuni 發表於 2011-4-15 15:58:57 | 顯示全部樓層
mikewu 發表於 2011-4-15 14:57
Unfortunately he was the passenger..... not the driver.....   The driver walked away with minor  ...

嗚呼!  天理何在!?!?
kay1926 發表於 2011-4-15 19:29:38 | 顯示全部樓層
放片在 you tube 正白痴 boy ,D policeman 可以 check 到車牌,你
tonyho88888 發表於 2011-4-15 19:33:02 | 顯示全部樓層
好小兒科、遲早炒大獲!.....死還死吾好累街方!
hatakashi 發表於 2011-4-16 00:19:22 | 顯示全部樓層
渣咁嘅路快...有何樂趣? 係就去走山路啦, 上個太平山或大帽山嘛, 睇佢地點樣盲灣雙白過線
nikeid 發表於 2011-4-16 18:28:50 | 顯示全部樓層
hatakashi 發表於 2011-4-16 00:19
渣咁嘅路快...有何樂趣? 係就去走山路啦, 上個太平山或大帽山嘛, 睇佢地點樣盲灣雙白過線

有道理!  跑山路先考技術   不過唔好係香港呢D人多車多既地方試  費事害死人!