RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1500|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

軍事模型

724811 發表於 2011-2-10 20:50:46 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
有無人砌開,有無網頁推介吓.唔該
cedricho 發表於 2011-2-10 20:55:11 | 只看該作者
你隻tiger都好正wor
 樓主| 724811 發表於 2011-2-10 21:06:21 | 只看該作者
你都識貨,不過我呢隻無tiger字
cedricho 發表於 2011-2-10 21:13:20 | 只看該作者
2年前係青衣見到, 最後一隻全新tiger.........
無買到, 買左隻omega speedmaster
飲恨...............
 樓主| 724811 發表於 2011-2-10 21:59:22 | 只看該作者
speedmaster我都有.係好錶一隻有陣時買玩具嘅嘢可遇不可求.我成曰上網睇知道舊裝係好嘢.都無刻意去揾有一日經過大馬路某一間私人錶行,見到有一黑一白底,自己因為有三.四隻錶都係黑底,所以選擇了銀底白鋪頭還給我八拆,三日後再經連黑底也賣埋我相信呢啲就係緣份
cedricho 發表於 2011-2-10 22:04:41 | 只看該作者
20%off.
我果隻speedmaster係水晶面同低.
個機芯好靚.
而家d錶貴曬lu.
又多人炒.
無錯, 買錶係好講緣份.
我d平錶好多都係四圍行, 去d舊鋪買回來.
最準反而係一隻叫cinta, 香港錶, 星晨芯.
隻speedmaster入左廠2個幾月, 仲未有得............
 樓主| 724811 發表於 2011-2-10 22:24:13 | 只看該作者
我自己有tud.ome.tis.ball自己係打工仔嘅關係,兩個月前購入隻pan不過要分期rol呢加嘢過幾年有能力嘅話,都唔會放過佢圖中的369是我太太的
cedricho 發表於 2011-2-12 23:02:53 | 只看該作者

nice collection.
之前我有朋友買pan有40% staff discount.
後悔無買.
但staff買d證書好似會遲幾個月先.
 樓主| 724811 發表於 2011-2-13 21:29:14 | 只看該作者
要買快啲買,加價速度好謧譜