RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: APPLE
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日收工行錯路 ......><"..(GBB)

RCman 發表於 2010-11-24 16:49:42 | 只看該作者

昨日我係target左係King Arms上,
不過昨日係鎗鎗forum有師兄話買左KingArms...個magazine兩野就KO左....
甘我就計算下....如果買M4A1....都仲要9" 內管,QD Sling Mount, Knight's Type Trigger Guard,  TD M16 Grip, 而個Skull frog body又幾靚仔....計過甘改法會平過用支KA M4A1去改
甘就去左e-hxxxx......完成任務了
即晚把三支鎗的parts重新分配過。
2slow 發表於 2010-11-24 17:01:39 | 只看該作者
回復 81# RCman

幾時玩真品零件呢?
RCman 發表於 2010-11-24 17:09:28 | 只看該作者
回復  RCman

幾時玩真品零件呢?
2slow 發表於 2010-11-24 17:01

無人毒....就唔會玩傢啦
今晚有時間影下幾支垃圾鎗先
 樓主| APPLE 發表於 2010-11-24 17:16:02 | 只看該作者
無人毒....就唔會玩傢啦
今晚有時間影下幾支垃圾鎗先
RCman 發表於 2010-11-24 17:09

昨晚我見到我地Monday剛買那個正版尾拓∼$1180 有綠色,好靚呵(係咪真品來呢∼??....果款尾拓叫咩名???)

去靚姐果道都有,重係$9XX 但話未出過綠色
 樓主| APPLE 發表於 2010-11-24 17:19:12 | 只看該作者
回復  RCman

幾時玩真品零件呢?
2slow 發表於 2010-11-24 17:01

我覺得佢會囉

叫佢吾好浪費D錢買玩具版,不如直接買真野好過.......
2slow 發表於 2010-11-24 17:20:48 | 只看該作者
昨晚我見到我地Monday剛買那個正版尾拓∼$1180 有綠色,好靚呵(係咪真品來呢& ...
APPLE 發表於 2010-11-24 17:16

Magpul UBR
http://store.magpul.com/product/MAG330/86
有綠色ga, 買啦...

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| APPLE 發表於 2010-11-24 17:24:56 | 只看該作者
Magpul UBR

有綠色ga, 買啦...
2slow 發表於 2010-11-24 17:20

點解∼靚姐果間咁平???....係咪吾同牌子??...(孖鋪那間要$1180
RCman 發表於 2010-11-24 17:27:58 | 只看該作者
點解∼靚姐果間咁平???....係咪吾同牌子??...(孖鋪那間要$1180)
APPLE 發表於 2010-11-24 17:24

UBR有OD color,昨晚見$1050現貨
不如明晚飯局改去波記後面果間啦,唔好去大圍
甘咪兩全其美羅
 樓主| APPLE 發表於 2010-11-24 17:33:35 | 只看該作者
UBR有OD color,昨晚見$1050現貨
RCman 發表於 2010-11-24 17:27

吾好講比我知啦........ 黑人曾 ......

你話 “大中華“!!....我覺得好一般囉.........生昌 個個都話好食架∼(我也食過∼正)

算啦∼邊有時間睇呀.......第日再去啦∼
毒魚 發表於 2010-11-24 23:51:36 | 只看該作者

呢樣咩...同個人入氣習慣有關= w ="
支野太油,O ring"長大"咗又打得無咁爽
重會爆氣啦~
RCman 發表於 2010-11-25 00:22:07 | 只看該作者
由支M7A1改拆成的Noveske 10“ Rail仕樣

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
RCman 發表於 2010-11-25 00:26:50 | 只看該作者
而M7A1就變左做Skull Frog 身

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
RCman 發表於 2010-11-25 00:29:20 | 只看該作者
沙色Magpul 現在又變成甘...真係好似砌Lego一樣
想點砌就點砌

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| APPLE 發表於 2010-11-25 02:40:07 | 只看該作者
沙色Magpul 現在又變成甘...真係好似砌Lego一樣
想點砌就點砌
RCman 發表於 2010-11-25 00:29

點解吾上埋個“夾“去影呀,你覺得靚D咩~~?.........(我覺得火豬咀仕樣果枝靚仔D
2slow 發表於 2010-11-25 08:42:24 | 只看該作者
回復 93# RCman

哇~ 對d槍種我已經好亂, 依家睇到我眼花..哈哈

都係把青蛙仔靚仔d, 沙色果把我覺得一般...
RCman 發表於 2010-11-25 08:55:36 | 只看該作者
回復  RCman

哇~ 對d槍種我已經好亂, 依家睇到我眼花..哈哈

都係把青蛙仔靚仔d, 沙色果把我覺得一 ...
2slow 發表於 2010-11-25 08:42

青蛙仔果個body就係支defender 成鎗拆出來,
呢個marking我好早已經好喜歡,現在仲同個噴火猪另一邊個青蛙仔marking一樣,真係match 曬
2slow 發表於 2010-11-25 09:00:49 | 只看該作者
呢個marking我好早已經好喜歡,現在仲同個噴火猪另 ...
RCman 發表於 2010-11-25 08:55

有無試過 青蛙仔夾 MUR上身, 我覺得會幾靚...
 樓主| APPLE 發表於 2010-11-25 09:02:53 | 只看該作者
呢個marking我好早已經好喜歡,現在仲同個噴火猪另 ...
RCman 發表於 2010-11-25 08:55

你個UBR尾拓整左去那枝炮上∼????
RCman 發表於 2010-11-25 09:11:42 | 只看該作者
有無試過 青蛙仔夾 MUR上身, 我覺得會幾靚...
2slow 發表於 2010-11-25 09:00

好易,兩份上身換來試下咪知羅
GBB最好傢啦..成份拆出來
RCman 發表於 2010-11-25 09:12:23 | 只看該作者
你個UBR尾拓整左去那枝炮上∼????
APPLE 發表於 2010-11-25 09:02

備用狀態