RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: APPLE
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日收工行錯路 ......><"..(GBB)

bmw740i 發表於 2010-11-23 02:29:06 | 只看該作者

所以我從來都唔買 PXS 產品!!
bmw740i 發表於 2010-11-23 03:11:10 | 只看該作者
2slow果套係Magpul 盒仔G17/18 set
BMW師兄呢套係摺唔到的,同另一set for 1911的相似
RCman 發表於 2010-11-22 09:23

就係因為個 "合仔" 好似好唔 "襟" 咁, 所以完全無考慮去買..   

反而呢套 kit 就有啲驚喜..  又平又有 fit 位...  直放支 Marui Glock...

http://www.youtube.com/user/M63stoner#p/u/2/UwSQ4bs_EXM
bmw740i 發表於 2010-11-23 03:24:41 | 只看該作者
WE野始終可靠性仲未係令大家放心...所以馬輝都十五十六唔知換唔換GBB G36
馬輝 發表於 2010-11-22 10:20

換乜鬼吖...  買埋啦!!  $1450 之嘛...

好老實, 我都放棄左長槍一排喇..   而家啲 M4 真係咩款都砌到..  但都引唔起我既興趣..  

但呢支 G36C, 因為有支辦試完(一星期內 full 左 70-80只匣), 而又完全無事..  所以先"科"水...
d.s 發表於 2010-11-23 07:12:32 | 只看該作者
你地支熗整到甘靚~~其實係放多做裝飾定會落場打?
rcmimi 發表於 2010-11-22 22:22

會落場打
d.s 發表於 2010-11-23 09:01:38 | 只看該作者
我又要 “高橋..留美子“ .........

PS:我見你果包,同我的一樣多左個 “面拓“.......... ...
APPLE 發表於 2010-11-22 23:35

正確係"闊""窄"
唔係高低
UBR面托不能過高,
否則會擋住 Cocking Handle
另外多口提一提
UBR Buffer Tube比一般Buffer Tube長(深)
所以要先加厚Buffer,否則會成條Bolt入哂再卡住,
而加厚方法最平最簡單係用膠紙包住一疊五亳子,用幾厚隨你~
先放包好的五亳子後再放入原裝的橡膠Buffer,咁就ok喇,

ps:換上UBR後若感覺後座力變弱乃正常反應,
皆因老翻UBR Buffer Tube係冇出氣孔,要解決請自行轉孔

Happy Shooting
 樓主| APPLE 發表於 2010-11-23 10:08:51 | 只看該作者
正確係"闊""窄"
唔係高低
UBR面托不能過高,
否則會擋住 Cocking Handle
另外多口提一提
UB ...
d.s 發表於 2010-11-23 09:01

多謝師兄~完全明白 ~ 釘橋

呢個拓∼我好想要個 “綠色“ 的,見旺角只有 黑﹠沙 色
吾通真係要賣 “真品“ (請問∼真品要幾多銀兩$$$$
2slow 發表於 2010-11-23 10:52:20 | 只看該作者
多謝師兄~完全明白 ~ 釘橋

呢個拓∼我好想要個 “綠色“ 的,見旺角只有 黑﹠沙 色
...
APPLE 發表於 2010-11-23 10:08

比2舊我幫你搞掂啦... 兩支噴漆得ga la...
 樓主| APPLE 發表於 2010-11-23 11:02:43 | 只看該作者
比2舊我幫你搞掂啦... 兩支噴漆得ga la...
2slow 發表於 2010-11-23 10:52

兩舊咩?........兩舊屎呀

今晚屋企無飯開,我要食自己.....又落去旺角探探 靚女 ﹠ 靚姐 先 <------ RCman 同 呀二問哥 你地來不來呀∼))))))))
2slow 發表於 2010-11-23 11:26:01 | 只看該作者
就係因為個 "合仔" 好似好唔 "襟" 咁, 所以完全無考慮去買..   

反而呢套 kit 就有啲驚喜..   ...
bmw740i 發表於 2010-11-23 03:11

果個"合仔", 執位執死我...
小弟想拎落去槍街比人執算數, 有無好介紹呀Ching?
RCman 發表於 2010-11-23 12:03:16 | 只看該作者
2slow 發表於 2010-11-23 11:26

我就係怕要執餐死....所以無買。
如果要買....令可比多D....買台仔版成鎗好
馬輝 發表於 2010-11-23 12:21:52 | 只看該作者
換乜鬼吖...  買埋啦!!  $1450 之嘛...

好老實, 我都放棄左長槍一排喇..   而家啲 M4 真 ...
bmw740i 發表於 2010-11-23 03:24

上次我們見面時馬輝仲係單身,而家不再單身,添置新軍火的軍費已經CUT晒,最多換咋...
 樓主| APPLE 發表於 2010-11-23 12:30:54 | 只看該作者

今晚去∼   今晚去∼   今晚去∼順便找靚@
 樓主| APPLE 發表於 2010-11-23 12:40:00 | 只看該作者
上次我們見面時馬輝仲係單身,而家不再單身,添置新軍火的軍費已經CUT晒,最多換咋...
馬輝 發表於 2010-11-23 12:21

呢筆軍費∼上頭吾批......
bmw740i 發表於 2010-11-23 13:20:11 | 只看該作者

如果係正版 PXS, 廣華街間有"名"嘅槍店 ok gei..
bmw740i 發表於 2010-11-23 13:20:58 | 只看該作者
馬輝 發表於 2010-11-23 12:21

wa...  2 years ago lor...  
 樓主| APPLE 發表於 2010-11-24 15:00:36 | 只看該作者
R依man ))))))))))))
昨晚我見到﹣﹣﹣>你心熊熊 果枝 AK-74u 賣緊$1890..........可能算貴,無人問津∼
RCman 發表於 2010-11-24 15:07:51 | 只看該作者
R依man ))))))))))))
昨晚我見到﹣﹣﹣>你心熊熊 果枝 AK-74u 賣緊$1890..........可能算貴, ...
APPLE 發表於 2010-11-24 15:00

我要hold一hold AKU先,一來未有report唔知呢支野得唔得,
另一方面北韓昨日射左甘多飛彈去南韓
要入番多D美軍野作準備....所以呢期D軍費比曬美國佬道
Noveske 昨晚完成任務了
 樓主| APPLE 發表於 2010-11-24 15:39:32 | 只看該作者
我要hold一hold AKU先,一來未有report唔知呢支野得唔得,
另一方面北韓昨日射左甘多飛彈去南韓
要 ...
RCman 發表於 2010-11-24 15:07

咁就貼枝 Noveske 出來睇下啦∼

AK-u $1890.......以呢個牌子的野,我覺得吾值....
RCman 發表於 2010-11-24 15:51:00 | 只看該作者
咁就貼枝 Noveske 出來睇下啦∼

AK-u $1890.......以呢個牌子的野,我覺得吾值....
APPLE 發表於 2010-11-24 15:39

我係把M7A1的成份body拆左出來,
再裝上Noveske 10" rail, 12"銀色外管,defender 內管(defender 昨晚係e-xx買的,呢期買鎗有單點帶or水袋背包送),尾stock換上SSP Vltor stock.

至於原本M7A1的成份頭管連7"rail,尾Magpul stock就裝番入defender個skull frog body上。
手術成功

PS.你個memeber card羅得啦.....我昨晚羅左,仲有個水柸送添
 樓主| APPLE 發表於 2010-11-24 16:38:22 | 只看該作者
我係把M7A1的成份body拆左出來,
再裝上Noveske 10" rail, 12"銀色外管,defender 內管(defender 昨 ...
RCman 發表於 2010-11-24 15:51

........頂 ∼ 昨晚我有諗過去吾去呢間好...

我先落 深水埔 鴨記行街,掃完一輪街就去左 旺角 行街.....