RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2864|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

tg10 mk1 不知不覺間...

kensonlpk 發表於 2010-8-11 09:39:29 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
tg10 mk1 細個見到已經好鐘意 但完全係冇錢買 而家出左黎做野 先有d錢同d師兄收返d2手車黎玩同擺 呢半年收下收下 d零件換黎換去 就變左咁... 不過都冇咩時間整 更唔好話玩  而家得部bmw同架r32係搞掂晒可以遊下街同玩下漂移   近葵芳或葵興既師兄可以pm我一齊玩車呀

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
FIREGOD999 發表於 2010-8-11 09:41:06 | 只看該作者
tg10 mk1 細個見到已經好鐘意 但完全係冇錢買 而家出左黎做野 先有d錢同d師兄收返d2手車黎玩同擺 呢半年收下 ...
kensonlpk 發表於 2010-8-11 09:39

咁多車~~~你幾時得閒同我玩呀/.\
rk2 發表於 2010-8-11 09:47:41 | 只看該作者
OH. . .. . 全都是 TG -10 ?
 樓主| kensonlpk 發表於 2010-8-11 09:51:41 | 只看該作者
OH. . .. . 全都是 TG -10 ?
rk2 發表於 2010-8-11 09:47

係呀!!  有1架零件車同原裝車 其他既都係改晒既tg10 mk1
 樓主| kensonlpk 發表於 2010-8-11 09:53:04 | 只看該作者
咁多車~~~你幾時得閒同我玩呀/.\
FIREGOD999 發表於 2010-8-11 09:41

我都唔知  玩得pm你啦
chacha 發表於 2010-8-11 18:45:28 | 只看該作者
TG 10 狂徒
A300 發表於 2010-8-11 20:48:55 | 只看該作者
TG-10 MK-I 是唯一可以 FIT 番孖星 185 - 190mm 殼既油車

其餘市面所有型號 包括 TG10 MK-II 都係 200 mm 闊
sshh 發表於 2010-8-12 16:54:28 | 只看該作者
呢款布局係直軸車的經典代表作
mouse 發表於 2010-8-15 18:25:24 | 只看該作者
鐘意都唔駛買咁多部架!
Racon 發表於 2010-8-15 20:16:20 | 只看該作者
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=184815&extra=

我以前的TG10 MK1 加 OS LD Engine..
3pk_supra 發表於 2010-8-16 03:51:41 | 只看該作者
記得當年玩個FD架車係用O.S. 水平對向 Engine 好型
A300 發表於 2010-8-17 23:50:47 | 只看該作者
我以前的TG10 MK1 加 OS LD Engine..
Racon 發表於 2010-8-15 20:16

你部 OS LD Engine  有無頂二樓板問題   

我早年都試過  但油門俾二樓頂住  無得 full 雞  
mouse 發表於 2010-8-19 22:04:38 | 只看該作者
記得當年玩個FD架車係用O.S. 水平對向 Engine 好型
3pk_supra 發表於 2010-8-16 03:51

水平對向?  得一個盤又點對向?
chan1234 發表於 2010-8-19 22:14:36 | 只看該作者
nice car s!!!! tg10 mk 1