RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2533|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

ANA特別版高達.....

AMAT 發表於 2010-6-16 23:49:30 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

登錄/註冊後可看大圖

咁都要出個特別版.....

■"ANA × GUNDAM JET"の概要
■就航期間:2010年7月16日(金)~2011年3月末(予定)
■初便:2010年7月16日(金)ANA25便(羽田―大阪)
■使用機材:ボーイング777-300型機
■その他:就航初便ANA25便に搭乗すると「"ANA×GUNDAM JET”オリジナル搭乗証明書」(仮称)を発行

不過要你就麻煩喇....哈!唔坐佢地飛機就冇得換!

仲要係坐呢班高達航班~

登錄/註冊後可看大圖

機上將會有HG同1/48版本O既ANA特別版高達售賣~
 樓主| AMAT 發表於 2010-6-16 23:50:29 | 只看該作者
http://www.ana.co.jp/dom/promotion/gundam/

呢到有講點搭呢班機~
阿彥 發表於 2010-6-17 00:02:12 | 只看該作者
嘩......型呀!!
jypepe 發表於 2010-6-17 00:06:22 | 只看該作者
1/48
BENNY_謙 發表於 2010-6-17 00:29:18 | 只看該作者
買黎抄就一流啦
snowsenki 發表於 2010-6-17 00:46:02 | 只看該作者
1/48 メガサイズモデル ガンダム ANAオリジナルカラーVer.
    国内線・国際線ともに8,500円(税・送料込)
    販売期間(予定):2010年7月1日(木)~2011年2月28日(月)
    ■国内線          購入ご希望の方に機内にて「専用お申し込みハガキ」を
    お一人様1枚お渡しします。
    ■国際線          「ANA SKY Delivery」サービスでの販売となります。
    (機内にて受付・代金決済、後日ご指定場所に配送)

* ※ご購入数には限りがございます。
        * ※ANAグループ運航便に限ります。
        * ※国際線でのお取扱いは1/48サイズのみとなります
RCman 發表於 2010-6-17 12:26:58 | 只看該作者
點解係7月1日開始傢
我下星期二晚飛......咪即係無羅
 樓主| AMAT 發表於 2010-6-17 13:06:22 | 只看該作者
點解係7月1日開始傢
RCman 發表於 2010-6-17 12:26

再去!
APPLE 發表於 2010-6-17 14:23:19 | 只看該作者
點解係7月1日開始傢
RCman 發表於 2010-6-17 12:26

係囉∼!!.....去多次∼去多次,當探親之嗎....(今次去探“達叔“,七月再去探“咸蛋“
RCman 發表於 2010-6-17 16:42:18 | 只看該作者
係囉∼!!.....去多次∼去多次,當探親之嗎....(今次去探“達叔“,七月再去探“ ...
APPLE 發表於 2010-6-17 14:23

一側.....無錢
二側.....無假
.....8月我仲要墾丁呀
APPLE 發表於 2010-6-17 17:12:52 | 只看該作者
一側.....無錢
二側.....無假
RCman 發表於 2010-6-17 16:42

^%$$%(^((&(*)_**&%##...... .......
 樓主| AMAT 發表於 2010-6-17 17:30:43 | 只看該作者
一側.....無錢
二側.....無假
RCman 發表於 2010-6-17 16:42

假呢O的O野,可以請O架唧~哈!
錢呢O的O野.....賣緊O的O野咪得囉......呵!
RCman 發表於 2010-6-17 17:33:06 | 只看該作者
假呢O的O野,可以請O架唧~哈!
錢呢O的O野.....賣緊O的O野咪得囉......呵!
AMAT 發表於 2010-6-17 17:30

8月去完墾丁後....今年的假放曬了.......
甘仲邊有假呢........
 樓主| AMAT 發表於 2010-6-17 18:04:19 | 只看該作者
8月去完墾丁後....今年的假放曬了.......
甘仲邊有假呢........
RCman 發表於 2010-6-17 17:33

為了高達.....再請!哈!
 樓主| AMAT 發表於 2010-8-12 11:44:07 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

唔同款式O既ANA高達......
 樓主| AMAT 發表於 2010-8-12 11:44:57 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

好精美O既包裝~
 樓主| AMAT 發表於 2010-8-12 11:45:42 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

不過O的顏色其實有O的怪怪地....哈!
 樓主| AMAT 發表於 2010-8-12 11:46:08 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

九月仲有呢個出~