RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1406|回復: 1
打印 上一主題 下一主題
收起左側

about mtx4

skylam 發表於 2006-7-16 03:31:13 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
想問o下mtx4依家咩價位.....sato or not sato version....其實想知not sato version多d....因為d option野好似唔係件件都好有用....如果價ok我想黎個星期買部...有d頭痕就係3r wc全新都係$2500...真係唔知買邊部好.....麻煩各位師兄.....
Panda 發表於 2006-7-16 09:39:32 | 只看該作者
原帖由 skylam 於 2006-7-16 03:31 發表
想問o下mtx4依家咩價位.....sato or not sato version....其實想知not sato version多d....因為d option野好似唔係件件都好有用....如果價ok我想黎個星期買部...有d頭痕就係3r wc全新都係$2500...真係唔知買邊部好 ...

Standard : 28XX

SATO : 33XX

3R 無話唔好我幫個 friend 砌過係鑼絲易躂 D 油門郁動組件虛位多二波槳膠料要執餐死之外都無乜 , 換鑼絲同成架車俾多一倍心機執順佢之外架車好好走 , 零件响廣華街又易揾又多其他厰 option parts .
MTX-4 膠料有 Mugen 一貫作風 : 硬淨 . 其實真係無也嘢要改 .......... 換頭尾萬向、頭直濕或牙差、金屬 Reel Hub Adapter .